Με το “Niche Mixes” μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου playlists με λίγες μόνο λέξεις

29 Μαρτίου, 2023

Ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας που όλοι λατρεύουμε στο Spotify είναι η λήψη προτάσεων και η ανακάλυψη νέων καλλιτεχνών. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία προσφέρει αυτό που αποκαλεί Spotify Mixes που περιλαμβάνουν κατηγορίες όπως Genre Mixes, Decade Mixes και άλλα. Φαίνεται ότι το Spotify έχει προσθέσει τώρα ένα νέο εργαλείο στα Mixes που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τη δική τους εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής.

Σήμερα, το Spotify ανακοίνωσε με ένα blog post ότι επεκτείνει τα Mixes λανσάροντας ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Niche Mixes. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Niche Mixes θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν εξατομικευμένες μίξεις με βάση μερικές μόνο λέξεις περιγραφής.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι όταν οι χρήστες πηγαίνουν στην καρτέλα Αναζήτηση, μπορούν να εισάγουν οποιαδήποτε λέξη για να περιγράψουν μια “δραστηριότητα, ατμόσφαιρα ή αισθητική”. Και όταν μετά προστεθεί η λέξη “mix”, θα δημιουργηθεί μια προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής. Για παράδειγμα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε “Feel Good Morning Mix”, “Driving Singalong Mix” ή “Night Time Mix”. Αυτή η νέα λειτουργία περιγράφεται ως εξής: “ένα σύνολο εξατομικευμένων λιστών αναπαραγωγής που συνδυάζει όλα όσα προσφέρουν τα Mixes μας με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο”.

Το Spotify αναφέρει επίσης:

“Δίνουμε στους ακροατές πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες Mixes που είναι μοναδικά γι’ αυτούς και βασίζονται, λοιπόν, σχεδόν σε οτιδήποτε μπορούν να σκεφτούν”.

Μόλις δημιουργηθεί ένα Niche Mix, η εταιρεία λέει ότι αυτές οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να βρεθούν στον κόμβο “Made for You”, κάτω από το “Your Niche Mixes”. Και φαίνεται ότι αυτές οι λίστες αναπαραγωγής δεν θα παραμείνουν ίδιες μόλις δημιουργηθούν. Το Spotify δηλώνει ότι κάθε Mix θα ενημερώνεται καθημερινά.

Τα Niche Mixes φέρεται να είναι διαθέσιμα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή για όλους τους δωρεάν και premium χρήστες. Ωστόσο, η εταιρεία σημειώνει ότι οι χρήστες πρέπει να κάνουν αναζήτηση στα αγγλικά.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R