Μένουμε Σπίτι, αλλά στέλνουμε γρήγορα SMS στο 13033 με την νέα εφαρμογή για Android κινητά!

28 Μαρτίου, 2020

Πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή μας τους τελευταίους μήνες και όλοι μας πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα για να μπορέσει κάποια στιγμή να γυρίσει ο πλανήτης στους κανονικούς του ρυθμούς.

Αυτό που έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας είναι η αποστολή του SMS στο οποίο δηλώνουμε τον λόγο για τον οποίο βγαίνουμε έξω από το σπίτι μας. Για να είμαι ειλικρινής εγώ πάντα ξεχνάω ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε τι και αναγκάζομαι να ψάχνω στο διαδίκτυο. Φαντάζομαι αυτό ισχύει για πολλούς ενώ σίγουρα αυτό θα μοιάζει με βουνό για τους συνανθρώπους μας κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας.

Την λύση έρχεται να δώσει μια εφαρμογή για Android κινητά η οποία λέγεται «Μένουμε Σπίτι» και έχει σκοπό να κάνει την αποστολή των μηνυμάτων πιο απλή για όλους.
Ο δημιουργός της ο Γιώργος Ρακιτζής (δεν ξέρουμε αν έχει σχέση με τον Μιχάλη) μας ενημέρωσε μάλιστα ότι σύντομα θα υπάρχει και έκδοση στα Αγγλικά για τους ξένους συνανθρώπους μας που ζουν στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα απλή στην χρήση της. Επιλέγετε λόγο εξόδου, βάζετε τα στοιχεία σας και το μήνυμα φεύγει. Μάλιστα μετά την πρώτη αποστολή τα στοιχεία αποθηκεύονται (μόνο στην συσκευή δεν στέλνονται πουθενά αλλού) και έτσι δεν θα χρειαστεί να τα γράψετε ξανά.

Μια απλή εφαρμογή για όλους η οποία έρχεται να κάνει την ζωή μας ένα κλικ πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν φυσικά.

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ