Μεταφερθείτε στο Κατάρ και απολαύστε τους αγώνες Μουντιάλ μέσα από μια LG TV

16 Νοεμβρίου, 2022

Το Μουντιάλ είναι προ των πυλών και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων. Η αυλαία της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης θα ανοίξει στις 20 Νοεμβρίου και οι ποδοσφαιρόφιλοι βρίσκονται σε αναζήτηση κατάλληλου εξοπλισμού που θα τους προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες αγώνων.

Μεγάλη οθόνη για καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης των αναμετρήσεων και απόδοση αντάξια του μεγέθους είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι φίλοι του ποδοσφαίρου.


Οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που μπορούν να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι, καθώς και επιλογές σε μεγάλες οθόνες που ξεκινούν από 65 και φτάνουν τις 86 ίντσες. Ο συνδυασμός της μεγάλης οθόνης με τα ηχεία surround Bluetooth θα μεταφέρουν τους θεατές στο Κατάρ, καθώς ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, προσφέροντας πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround.


Χάρη στις εξαιρετικά μεγάλες οθόνες, κάθε αγώνας γίνεται πιο ρεαλιστικός από ποτέ μέσα από μια LG TV. Με χρωματική συνοχή 100% η LG TV απεικονίζει πλούσια χρώματα και με ακρίβεια. Από τη ζωντάνια του σταδίου μέχρι τις λεπτομέρειες στις εμφανίσεις των ομάδων, τα πάντα φαίνονται σαν να παρακολουθεί κάποιος τον αγώνα από τις κερκίδες.


Μαζί με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες εικόνες και ήχο, οι λάτρεις των sports απολαμβάνουν μοναδικές δυνατότητες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εκείνους, όπως το Sports Alert. Η λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις ενημερώνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια, ώστε οι θεατές να μην ανησυχούν αν θα χάσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων.
Ανακαλύψτε όλες τις τηλεοράσεις LG και ζήστε τους αγώνες του Μουντιάλ σαν να είσαστε στο Κατάρ.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R