Μια ημέρα στην Νέα Υόρκη παρέα με το Apple Vision Pro

5 Φεβρουαρίου, 2024

Ο γνωστός influencer Casey Neistat πήγε τους 12,6 εκατομμύρια συνδρομητές που έχει στο YouTube σε ένα ταξίδι στην καρδιά της Νέας Υόρκης φορώντας το Vision Pro.

Κάποιοι Νεοϋορκέζοι ήξεραν ακριβώς τι ήταν η συσκευή και τον πλησίασαν ή του χαμογέλασαν ενώ άλλοι απλά τον κοιτούσαν.

Φορώντας τα ακουστικά Vision Pro, ο Neistat έκανε ότι ακριβώς κάνει καθημερινά ο μέσος χρήστης. Πήγε στο μετρό, περπάτησε στους δρόμους, επισκέφθηκε καταστήματα κλπ.

Ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που έκανε ήταν να ανέβει τα σκαλοπάτια έξω από το σταθμό του μετρό, ενώ πληκτρολογούσε σε ένα εικονικό πληκτρολόγιο QWERTY.
“Το Vision Pro”, είπε ο Casey, “μοιάζει με μια μικρή ματιά μέσα στο μέλλον για το πώς θα μπορούσε να είναι η πληροφορική στο μέλλον”.

Η σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (2-2,5 ώρες μεταξύ των φορτίσεων) και το γεγονός ότι η μπαταρία δεν μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς να απενεργοποιηθεί η συσκευή σημαίνει ότι το Vision Pro δεν είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Το σίγουρο είναι ότι οι μελλοντικές εκδόσεις της συσκευής θα είναι ολοένα και πιο mobile και κάποια στιγμή ίσως τα headset να αντικαταστήσουν τα κινητά μας τηλέφωνα.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R