Νέα διαρροή μας δείχνει το Huawei P70. Ή μπορεί και το nova 12 Ultra!

28 Νοεμβρίου, 2023

Το Huawei P70 μόλις εμφανίστηκε σε μια μάλλον ύποπτη διαρροή. Ή μπορεί και όχι, γιατί υπάρχει και άλλο ένα υποψήφιο κινητό στο μυαλό μας το οποίο ανήκει στην upper midrange κατηγορία.

Τρεις εικόνες εμφανίστηκαν στο Weibo, οι οποίες δείχνουν ένα τρισδιάστατο μοντέλο ενός smartphone. Η επωνυμία XMAGE είναι παρούσα στο πίσω μέρος και είναι φυσικό ότι όλοι αμέσως υπέθεσαν ότι πρόκειται για το επερχόμενο Huawei P70.

Η λογική λέει ότι υπάρχει επίσης η πιθανότητα να βλέπουμε το Huawei Nova 12 Ultra, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και το σχεδιασμό της σειράς Huawei Nova 11 η οποία είναι αρκετά όμοια. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το αν η Huawei επιλέξει να βάλει το logo XMAGE σε μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση, θα παρατηρήσετε ότι σε αυτές τις εικόνες φαίνεται μόνο η πίσω πλευρά της συσκευής και βλέπουμε τρεις κάμερες οι οποίες είναι κάθετα προσανατολισμένες. Η επάνω κάμερα φαίνεται να φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αισθητήρα ο οποίος είναι αισθητά μεγαλύτερος από τους άλλους δύο.

Το τηλέφωνο που διέρρευσε έχει ελαφρώς κυρτή πλάτη, και έχει όλα τα φυσικά κουμπιά στη δεξιά πλευρά. Το κουμπί λειτουργίας/κλειδώματος είναι το χαμηλότερο, ενώ πάνω από αυτό υπάρχουν δύο ξεχωριστά κουμπιά ελέγχου της έντασης του ήχου.
Οι πιο παρατηρητικοί θα προσέξουν ότι το κουμπί λειτουργίας είναι κόκκινο, και αυτό είναι κάτι που ξεκίνησε μεν από τα κορυφαία κινητά της Huawei αλλά προσφάτως το είδαμε και σε συσκευές όπως το nova 11 Pro. Άρα και εδώ η λεπτομέρεια δεν μας δίνει και περισσότερες πληροφορίες.

Όπως και να έχει μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται αν δούμε περισσότερες διαρροές από την νέα ναυαρχίδα της Huawei, ενώ πρόσφατο inside information για το οποίο σας γράψαμε ΕΔΩ μας έδωσε μερικές ζουμερές λεπτομέρειες για τις κάμερες που θα φέρει η νέα σειρά.

Πηγή