Νέα εντυπωσιακά και έξυπνα συστήματα φωτισμού από την Nanoleaf

13 Οκτωβρίου, 2023

Η Nanoleaf είναι μεγάλος υποστηρικτής του Matter, με μερικά προϊόντα της σειράς Essentials να υποστηρίζουν ήδη το πρότυπο αυτό συνδεσιμότητας. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι επεκτείνει την γκάμα της σε έξυπνες οικιακές συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν Matter με τέσσερα νέα προϊόντα – δύο από τα οποία είναι μέλη της σειράς Essentials, ενώ τα άλλα δύο είναι κομψά επιτραπέζια φωτιστικά που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Umbra.

Το Nanoleaf Essentials Matter GU10 και το Recessed Downlight είναι τα δύο προϊόντα που εντάσσονται στον υπάρχοντα κατάλογο Essentials. Και τα δύο συνεργάζονται με το Matter over Thread, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια χρώματα, Schedules και Scenes. Το Downlight παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και όπως φαίνεται είναι και εύκολο στην τοποθέτηση.

Βέβαια τα προϊόντα που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Umbra είναι αναμφισβήτητα πιο συναρπαστικά. Η Smart Lamp Collection περιλαμβάνει τη φορητή λάμπα Cono και τη λάμπα Cup Lamp, οι οποίες έχουν εξαιρετική σχεδίαση που θα ταιριάξει σίγουρα και στον δικό σας χώρο ανεξάρτητα από την διακόσμηση σας.

Η φορητή λάμπα Cono υποστηρίζει περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα, διαρκεί πέντε ώρες πριν χρειαστεί επαναφόρτιση και είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να στραφεί προς το ταβάνι, τους τοίχους ή ακόμα και απευθείας προς την επιφάνεια στην οποία κάθεται.

Το Cup Smart Lamp είναι ακόμη πιο μοναδικό, καθώς η βάση του χρησιμεύει ως κάδος αποθήκευσης για στυλό, καλώδια φόρτισης, ψαλίδια ή άλλα μικροαντικείμενα που κρύβονται στο σπίτι σας. Υποστηρίζει επίσης περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα και μπορεί να ελεγχθεί με τη χρήση του Matter.

Και τα τέσσερα αντικείμενα είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία. Το GU10 αποστέλλεται στις αρχές Δεκεμβρίου και κοστίζει 50 δολάρια για ένα πακέτο τριών τεμαχίων. Το Downlight αποστέλλεται στα μέσα Νοεμβρίου και κοστίζει 35 δολάρια για ένα μόνο φωτιστικό. Ο φορητός έξυπνος λαμπτήρας Cono Portable Smart Lamp αποστέλλεται τον Νοέμβριο και κοστίζει 95 δολάρια, ενώ ο έξυπνος λαμπτήρας Cup Smart Lamp κοστίζει 130 δολάρια και αποστέλλεται τον Απρίλιο του 2024.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R