Νέα «μυστήρια» συσκευή από την Nothing έρχεται τον Ιούλιο

4 Ιουνίου, 2024

Φήμες σχετικά με το επερχόμενο Nothing Phone 3 ακούμε εδώ και λίγο καιρό, αλλά τα πρόσφατα «περίεργα» μηνύματα από τον επίσημο λογαριασμό X της Nothing έχουν βάλει φωτιά στις φήμες.

Η εταιρεία μοιράστηκε τμήμα μιας φωτογραφίας στην οποία φαίνεται η γωνία μιας συσκευής η οποία έχει μια μεγάλη βίδα. Η λεζάντα «3, 2, 1» δείχνει επικείμενη παρουσίαση της συσκευής αυτής.


Με δεδομένο ότι τόσο το Nothing Phone 1 όσο και το Nothing Phone 2 παρουσιάστηκαν τον μήνα Ιούλιο, πιστεύουμε ότι η εικόνα μας δείχνει τμήμα του Nothing Phone 3.
Ωστόσο, αρκετά στοιχεία υποδηλώνουν ότι η συσκευή μπορεί στην πραγματικότητα να είναι το φημολογούμενο CMF Phone 1.

Βλέπετε σύμφωνα με πληροφορίες το sub brand CMF της Nothing ετοιμάζει το πρώτο του κινητό, ένα οικονομικό smartphone μεσαίας κατηγορίας.
Ο @realMlgmXyysd, ισχυρίζεται ότι η συσκευή που φαίνεται στη φωτογραφία είναι όντως το CMF Phone 1 και η βίδα είναι μέρος ενός μοναδικού χαρακτηριστικού που ο χρήστης αναφέρει ως «Nothing Lock».

Διευκρίνισε ότι το Nothing Lock δεν είναι η επίσημη ονομασία, αλλά ένας όρος που περιγράφει έναν ειδικό σύνδεσμο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, σχεδιασμένο για τη σύνδεση αποκλειστικών αξεσουάρ όπως βραχίονες στήριξης και κορδόνια. Μάλιστα μας είπε ακόμη και την τιμή εκτιμώντας ότι θα είναι γύρω στα 249- 279 δολάρια και ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2024. Είτε πρόκειται για το Nothing Phone 3 είτε για το CMF Phone 1, όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Nothing.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R