Νέα βίντεο φίλτρα στο ZOOM, για να κάνετε τις τηλεδιασκέψεις σας λίγο πιο “πικάντικες”!

11 Φεβρουαρίου, 2021

Επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και εργασία μέσω της εφαρμογής Zoom. Αυτή είναι η νέα μας καθημερινότητα, και είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές είναι αρκετά βαρετή. Πάλι καλά δηλαδή που το Zoom προσπαθεί να βρει τρόπους να κάνει πιο ενδιαφέρουσες τις τηλεδιασκέψεις μας!

Θα χαρείτε λοιπόν να μάθετε ότι το Zoom διαθέτει μερικά νέα φίλτρα που θα βοηθήσουν να προσθέσετε αυτό το κάτι στις συνομιλίες σας. Αυτά τα φίλτρα αρχικά ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά οι χρήστες μόλις τώρα άρχισαν να τα ανακαλύπτουν και να τα χρησιμοποιούν.

Το εντυπωσιακό με αυτά τα φίλτρα είναι ότι δεν προσθέτουν κάποια αστεία μάσκα επάνω στο πρόσωπό σας όπως έχουν συνηθίσει να βλέπουμε σε άλλες εφαρμογές όπως το Messenger, αλλά μπορούν να κάνουν μερικές μικρές – ή μεγάλες- αλλαγές ανάλογα με την διάθεσή σας.

Για να βρείτε τα νέα αυτά φίλτρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής. Ξεκινήστε ένα νέο Zoom meeting (δεν χρειάζεται να είναι πραγματικό απλά στην εφαρμογή πατήστε «New Meeting».

Έπειτα πηγαίνετε στο Video Settings και επιλέξτε Background & Filters και αναζητήστε το link «Studio Effects (Beta)».

Όταν ανοίξετε τα εφέ θα διαπιστώσετε ότι έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τα φρύδια σας, να προσθέσετε μουστάκι ή μούσι, και να τονίσετε ή να αλλάξετε το χρώμα των χειλιών σας.

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διακριτικό και αληθοφανές ή πολύ κραυγαλέο ανάλογα με τις ρυθμίσεις που θα κάνετε.

Μια συμβουλή μόνο. Αν υπερβάλλετε για να κάνετε πλάκα στην παρέα να μην ξεχάσετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Μάλλον δεν θα θέλετε στο επόμενο επαγγελματικό meeting να βγείτε με κατακόκκινα χειλάκια και Καραμανλικά φρύδια.