Νέες διαρροές για το Xiaomi Mix Flip μιλούν για κορυφαία specs και πιθανό χρόνο παρουσίασης

2 Απριλίου, 2024

Το 2021, η Xiaomi μπήκε στην κατηγορία των foldable κινητών παρουσιάζοντας το Mi Mix Fold. Τώρα ήρθε η ώρα να πειραματιστεί και με άλλους τύπους διπλώματος της οθόνης και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Mix Flip.

Οι φήμες υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό, αλλά τώρα το GSMChina αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο foldable τύπου clamshell της Xiaomi έρχεται και μάλιστα θα είναι και πανίσχυρο καθώς θα ενσωματώνει τον Snapdragon 8 Gen 3!

Η συσκευή αναμένεται επίσης να έχει διπλή κάμερα, κάτι που διαψεύδει τις προηγούμενες φήμες που μιλούσαν για τριπλή. Το σχέδιο που διέρρευσε πάντως μπορεί να μας δώσει μια καλή εικόνα για την τελική σχεδίαση του κινητού.
Ο ένας αισθητήρας αναμένεται να είναι ο Light Hunter 800 (ovx8000), ο ίδιος που χρησιμοποιεί η Xiaomi και στο Redmi K70 Pro. Ο αισθητήρας αυτός έχει ανάλυση 50MP και μέγεθος 1/1,55 ιντσών. Επιπλέον, το Mix Flip ενδέχεται να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Omnivision OV60A για τη δεύτερη κάμερά του. Αυτός ο αισθητήρας, που παρουσιάστηκε το 2021, διαθέτει ανάλυση 60MP, μέγεθος αισθητήρα 1/2,8 ιντσών και pixel 0,61μm. Έχει χρησιμοποιηθεί σε smartphones όπως το Motorola Edge 40 Pro και το Motorola Edge 30 Ultra.

Τέλος για selfies, η Xiaomi θα μπορούσε να επιλέξει τον αισθητήρα OV32B με την ανάλυση 32MP. Αυτός ο αισθητήρας έχει εμφανιστεί σε μοντέλα όπως το τελευταίο Xiaomi 14 Ultra. Όσον αφορά την οθόνη, η πηγή υποδηλώνει ότι το Mix Flip θα μπορούσε να διαθέτει ανάλυση οθόνης 1,5K.

Όσον αφορά το πότε θα δούμε το Mix Flip να βγαίνει στα ράφια, οι πηγές κάνουν λόγο για ένα παράθυρο κυκλοφορίας μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου. Το Mix Flip αναμένεται να είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μόλις κυκλοφορήσει, σε αντίθεση με τα προηγούμενα πτυσσόμενα τηλέφωνα της Xiaomi.