Νέες εικόνες του camera phone Sony Xperia 1 Mark 5

13 Φεβρουαρίου, 2023

Φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας της Sony, του Xperia 1 Mark 5, διέρρευσαν από τον γνωστό Onleaks. Το νέο αυτό προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 και είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό κινητό, το οποίο δυστυχώς θα λείπει από την Ελληνική αγορά.

Το Xperia 1 Mark 5 υιοθετεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με την προηγούμενη γενιά κινητών Xperia. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής βλέπουμε μια οθόνη OLED 6,5 ιντσών, ενώ πίσω υπάρχουν τρεις κάμερες – μια κύρια κάμερα 12 megapixel, μια 48 megapixel με εξαιρετικά ευρεία γωνία και ένας τηλεφακός 12 megapixel. Η μπροστινή κάμερα είναι 12 megapixel και αναμένεται να υποστηρίζει οπτικό σύστημα σταθεροποίησης OIS.

Στο εσωτερικό του Xperia 1 Mark 5 αναμένεται να υπάρχει ο Snapdragon 8 Gen2 της Qualcomm και θα διατίθεται με έως και 16 GB μνήμης RAM. Θα διαθέτει επίσης μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh ενώ οι διαστάσεις θα είναι 161,0 × 69,3 × 8,5 mm. Η συσκευή αναμένεται να είναι ανθεκτική στη σκόνη και το νερό με πιστοποίηση IP68. Το Sony Xperia 1 Mark 5 διατηρεί την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, η μονάδα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται μέσα στο κουμπί λειτουργίας ενώ θα υπάρχει και ένα dedicated κουμπί κλείστρου της κάμερας.

Το Sony Xperia 1 Mark 5 λοιπόν θα είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακά εξοπλισμένο κινητό, αλλά περιμένουμε να έχει και μια ανεξήγητα υψηλή τιμή η οποία θα σπρώξει τους ενδιαφερόμενους προς Samsung ή Apple μεριά χωρίς καμία επιφύλαξη.
Επίσης δεν περιμένουμε ποτέ να το πιάσουμε στα χέρια μας χάρη στην εξαιρετικά κακή επικοινωνιακή πολιτική που έχει στην Ελλάδα η επίσημη αντιπροσωπεία.

ΠΗΓΗ