Νέες φωτογραφίες του Galaxy Note 20 Plus και πληροφορίες για την ημερομηνία παρουσίασής του!

7 Ιουλίου, 2020

Το Samsung Galaxy Note 20 συνεχίζει τις διαρροές, αυτή την φορά με αρκετά καθαρές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Όπως φαίνεται όμως, και η ημερομηνία του μεγάλου καλοκαιρινού event της Samsung δεν μπόρεσε να παραμείνει μυστική!

Η Samsung βρίσκεται σε μεγάλο εργασιακό αναβρασμό, καθώς οι ισχνές πωλήσεις της σειράς Galaxy S20 την αναγκάζουν να ρίξει στην μάχη άμεσα και όλα τα υπόλοιπα μεγάλα της όπλα. Πρώτο και καλύτερο το Note 20 το οποίο όπως σας έχουμε ήδη ξαναγράψει θα κυκλοφορήσει σε δυο διαφορετικές εκδόσεις (Note 20 και Note 20 Plus). Τις τελευταίες ώρες είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να δούμε νέες φωτογραφίες μιας συσκευής που όπως φαίνεται είναι το Note 20 Plus και οι οποίες είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές.

Στις εικόνες βλέπουμε το αρκετά μεγάλο module της κύριας κάμερας το οποίο όμως έχει κάθετη σχεδίαση και μοιάζει αρκετά πιο κομψό αν το συγκρίνεις με αυτό του S20 Ultra.

Υπεύθυνος για τις νέες διαρροές είναι ο Jimmy Is Promo ο οποίος ανέβασε και εικόνες της οθόνης η οποία φαίνεται να είναι κυρτή στα πλάγια και με ιδιαίτερα μικρά πλαίσια. Τέλος η θήκη του S-Pen και το ηχείο δείχνουν να έχουν μετακομίσει στην αριστερή πλευρά στην βάση της συσκευής.

Τέλος οι πληροφορίες λένε ότι το Unpacked event της Samsung έχει προγραμματιστεί για τις 5 Αυγούστου ενώ η κυκλοφορία των συσκευών θα γίνει στις 21 Αυγούστου!