Νέο MediaPad Pro με punch hole notch στην οθόνη

31 Οκτωβρίου, 2019

Χάρη στις αγαπημένες διαρροές γνωρίζουμε ότι η Huawei ετοιμάζει ένα tablet με punch hole στην οθόνη. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξέλιξη μιας και θα είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία αυτή περνάει από τον κόσμο των κινητών στις ταμπλέτες.

Δύο ονόματα ακούγονται για το νέο tablet, τα MediaPad M7 και MediaPad Pro και μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβηκαν στο 91mobile.com δείχνουν ότι η συσκευή έχει αρκετά ευμεγέθη bezels, κάτι που φυσικά μας μπέρδεψε είναι αλήθεια μιας και έχουμε συνηθίσει το punch hole σε full screen οθόνες.

Η σχεδίαση του tablet πάντως θυμίζει αρκετά το iPad Pro – ήδη φανταζόμαστε τα σχόλια των Apple fan boys- ενώ στην πλάτη υπάρχει διπλή κάμερα με φλας. Υπάρχει και stylus το οποίο φαίνεται να συγκρατείται μαγνητικά επάνω στο σώα του tablet.

Λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό δεν έχουν διαρρεύσει αλλά στοιχηματίζουμε ότι ο Kirin 990 θα είναι η πρώτη επιλογή της Huawei ενώ και τα υπόλοιπα specs θα είναι εντυπωσιακά. Το νέο tablet φαίνεται να ετοιμάζεται για παρουσίαση στην CES ή το Mobile Congress 2020.

 

ΠΗΓΗ