Νέο SmartThinQ δίπορτο ψυγείο από την LG

11 Σεπτεμβρίου, 2018

Η LG παρουσιάζει το νέο δίπορτο ψυγείο Total No Frost (μοντέλο GTF916PZPZD) συνολικής μικτής χωρητικότητας 630lt, το οποίο προσφέρει φρεσκάδα, γρηγορότερη ψύξη και εξοικονόμηση ενέργειας. Διαθέσιμο ήδη στην ελληνική αγορά, το νέο ψυγείο απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά για περισσότερο διάστημα, αλλά και να έχουν μία ενεργειακά αποδοτική λύση στην κουζίνα τους.

Η σταθερή και ομοιόμορφη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου ανά πάσα στιγμή είναι βασικός παράγοντας για τη φρεσκάδα των τροφίμων. Για το λόγο αυτό το μοντέλο GTF916PZPZD διαθέτει την τεχνολογία LINEAR Cooling η οποία διατηρεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας εντός ±0,5˚C. Επιπλέον, η τεχνολογία LG DoorCooling+ κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμοκρασία στο εσωτερικό και ψύχει 35% γρηγορότερα σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης μειώνοντας έτσι σημαντικά τη διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στα εσωτερικά τμήματα και τις πόρτες στο πλάι του θαλάμου.

Για αποδοτική ψύξη σε όλα τα επίπεδα, ο αέρας παρέχεται σε κάθε γωνιά του ψυγείου επιτυγχάνοντας ομοιογενή ψύξη μέσω του συστήματος Multi Air Flow της LG. Με βάση το σύστημα αυτό ο ψυχρός αέρας κυκλοφορεί μέσα από πολλαπλούς αεραγωγούς, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική ψύξη με ίδια θερμοκρασία παντού. Επίσης, στο πάνω μέρος του ψυγείου η Ζώνη Φρεσκάδας 0 (Fresh 0 Zone) διατηρεί τη θερμοκρασία των τροφίμων σε περίπου 0 ˚C και βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου από την απόψυξη και την γρηγορότερη προετοιμασία του φαγητού.

Τα ψυγεία της LG λειτουργούν με το μοναδικό Γραμμικό Συμπιεστή Inverter, ο οποίος χρησιμοποιεί γραμμική μονάδα εμβόλων αντί για συμβατική παλινδρομική κίνηση. Χάρη στον Γραμμικό Συμπιεστή Inverter της LG, επιτυγχάνεται υψηλότερη ενεργειακή απόδοση καθώς δημιουργείται λιγότερη εσωτερική τριβή, με αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και τη μείωση του θορύβου, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Το νέο μοντέλο GTF916PZPZD είναι πλήρως συμβατό με το SmartThinQ της LG, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το ψυγείο χρησιμοποιώντας το smartphone τους εκτός σπιτιού. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν εύκολα τη θερμοκρασία του ψυγείου και να διαγνώσουν πιθανά προβλήματα του ψυγείου από τη συνδεδεμένη εφαρμογή.

Τέλος, η οθόνη αφής LED διευκολύνει τον χειρισμό βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αισθητική του ψυγείου, ενώ στο εσωτερικό του, ο φωτισμός LED προσφέρει υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τον φωτισμό με συμβατικούς λαμπτήρες.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R