Νέο Xiaomi Smartphone Mi A3 και Mi Smart Band 4 από την Info Quest Technologies.

15 Αυγούστου, 2019

Τη διάθεση του νέου Xiaomi Smartphone Mi A3 και του νέου Mi Smart Band ξεκίνησε η Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά. Η παρουσίαση των νέων μοντέλων πραγματοποιήθηκε στο “The Mall Athens”, από τον tech blogger Κώστα Βλαχάκη, μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, που υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τις νέες έξυπνες συσκευές της Xiaomi και κέρδισε πλούσια δώρα.

Το Mi A3 διαθέτει μία ολοζώντανη και γεμάτη χρώματα AMOLED οθόνη 6.088 ιντσών, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 665 και η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4.030mAh. Η καινοτομία του έγκειται στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Δηλαδή, αρκεί ένα άγγιγμα με τον αντίχειρα στην οθόνη, για να ξεκλειδώσει. Το χαρακτηριστικό που κλέβει την παράσταση είναι η κάμερά του. Διαθέτει τριπλή εξωτερική AI κάμερα 48MP με υπερευρυγώνιο φακό και 32MP selfie AI κάμερα. Για αυτό άλλωστε και «Βλέπει Περισσότερα».

Το νέο Mi Smart Band 4 διαθέτει εμφανώς βελτιωμένη και αναβαθμισμένη έγχρωμη οθόνη αφής OLED 0,95 ιντσών, σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα της σειράς ώστε οι ειδοποιήσεις και τα μηνύματα να είναι πιο ευανάγνωστα από ποτέ. Διατηρεί την αδιάβροχη πιστοποίηση της προηγούμενης έκδοσης στα 50 μέτρα, ενώ διαθέτει αισθητήρα έξι αξόνων, ο οποίος μπορεί διακρίνει τα διαφορετικά στυλ κολύμβησης. Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 ημέρες.
Tα νέα εντυπωσιακά προϊόντα Xiaomi υποστηρίζονται με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένο Service Center της Χiaomi στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής, σε επιλεγμένα καταστήματα, στο Mi-store καις το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr.