Νέοι αφυγραντήρες Inventor!

11 Οκτωβρίου, 2018

H  Inventor παρουσιάζει με 3 νέα απολαυστικά σποτ μέσα από την τηλεοπτική καμπάνια «το ΟΝΟΜΑ», τα νέα μοντέλα 2018-2019, αναδεικνύοντας τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Στις 3 ταινίες μέσα από ένα φρέσκο, πρωτότυπο και άμεσο τρόπο τονίζεται η σημασία του ονόματος Inventor στην επιλογή αφυγραντήρα, καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι! Η τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων, η ευκολία στη διαχείριση των λειτουργιών τους και φυσικά τα 5 χρόνια εγγύησης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των αφυγραντήρων Inventor, που τους κάνει να ξεχωρίζουν!

Οι νέες σειρές αφυγραντήρων συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις αξίες του brand Inventor και διακρίνονται για τις άριστες επιδόσεις τους, που εξασφαλίζουν το ιδανικό περιβάλλον, απαλλαγμένο από κάθε ίχνος υγρασίας.

Επιπλέον, τα προϊόντα των νέων σειρών αφυγραντήρων της Inventor διαθέτουν Ιονιστή, λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω Wi-Fi από το tablet ή το smartphone, χαμηλή στάθμη θορύβου που εξασφαλίζει συνθήκες απόλυτης ησυχίας και υπηρεσία στεγνώματος ρούχων, για στεγνά και ευωδιαστά ρούχα στη στιγμή!
Με αυτό τον τρόπο, η μάρκα Inventor, «το ΌNOMA» στους αφυγραντήρες, φέρνει σήμερα την τεχνολογία του αύριο, παρέχοντας λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα υγρασίας και ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες!