Νιώστε το δροσερό αεράκι του Dyson Pure Hot+Cool Link HP04 και ξεχάστε τους καύσωνες

25 Ιουνίου, 2022

Ο καύσωνας και αυτού του καλοκαιριού μας έχει ήδη «χτυπήσει την πόρτα». Πόσες φορές έχετε νιώσει να σας εξαντλεί η ζέστη ακόμη και εάν έχετε παραμένει σπίτι σας; Πόσες φόρες έχετε ξυπνήσει το βράδυ στον ύπνο σας από τη ζέστη ακόμη και εάν έχετε ανάψει το κλιματιστικό σας. Επειδή σίγουρα όλοι μας έχουμε αισθανθεί αυτή τη δυσαρέσκεια, χρειαζόμαστε μια αποτελεσματική λύση που θα δροσίσει άμεσα το χώρο μας διατηρώντας μια ιδανική θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.

Η Dyson, λοιπόν, μας παρουσιάζει το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04, τον καθαριστή αέρα που αποτελεί μια στοχευμένη και ολοκληρωμένη λύση «κατά της ζέστης» βασισμένη σε πολυετή έρευνα και τεχνολογία αιχμής. Ο πρωτοποριακός αυτός καθαριστής αέρα έχει δυνατότητες ανεμιστήρα και χάρις στη τεχνολογία Air Multiplier και τη 350° ταλάντωση δροσίζει γρήγορα και ομοιόμορφα ολόκληρο το χώρο σας και διατηρώντας σταθερή την ιδανική θερμοκρασία που πρέπει να έχει.

Ωστόσο, το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04 δεν φροντίζει μόνο για να δροσιστείτε μέσα στο καυτό καλοκαίρι αλλά επίσης προνοεί και για την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε. Συγκεκριμένα, αυτός ο καθαριστής αέρα έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και αέρια, αναγράφοντάς τα στις ενδείξεις της οθόνης, και στη συνέχεια να τα απομακρύνει παγιδεύοντας τα στα φίλτρα HEPA Glass 360o και ενεργού άνθρακα που διαθέτει. Έτσι, χάρις στα αεροστεγή φίλτρα, καταφέρνει να απομακρύνει το 99,95% των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων που υπάρχουν στον αέρα, όπως αλλεργιογόνα και ρύπους, προσφέροντας σας μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Απολαύστε μία ισχυρή ροή δροσερού καθαρού αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού και επωφεληθείτε από την αθόρυβη και αυτόματη λειτουργία του που σας επιτρέπει ακόμη να το χρησιμοποιείτε και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας μέσω της χρήσης της λειτουργίας ύπνου. Επιπλέον, η σύνδεση του με WiFi σας επιτρέπει τον εύκολο και γρήγορο προγραμματισμό, έλεγχο και ακόμη την εξατομίκευση της λειτουργίας του από απόσταση για να το ενεργοποιείται σε όποιο σημείο του σπιτιού σας και εάν βρίσκεστε.

Συγχρόνως, ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός χωρίς πτερύγια δεν εξασφαλίζει μόνο την μεγιστοποίηση της απόδοσης της συσκευής αλλά το μετατρέπει και σε ένα μοντέρνο high-tech design κομμάτι για το σπίτι σας. Αξιοσημείωτη είναι και η εύκολη συντήρηση του καθώς καθαρίζεται γρήγορα με μόνο ένα στεγνό ή νωπό πανί και εμφανίζει σχετική ένδειξη για το πότε πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο του.

Σίγουρα, το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04 δεν θα «ξεμείνει στο ράφι» ούτε τον χειμώνα αφού λειτουργεί και ως θερμαντικό ζεσταίνοντας το χώρο σας. Ωστόσο, επειδή ο χειμώνας ακόμη αργεί, επωφεληθείτε άμεσα τα οφέλη του και χαρείτε την «ανάσα δροσιάς» που θα προσφέρει στο σπίτι σας αυτούς τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R