Ο πλουσιότερος YouTuber είναι μόλις 7 χρονών! Το δικό σας καμάρι πόσα κερδίζει;

4 Δεκεμβρίου, 2018

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιος είναι ο πιο καλοπληρωμένος YouTuber αυτή την στιγμή;
Το μυαλό σας σίγουρα πηγαίνει σε κάποιο «βαρύ» όνομα celebrity ή ακόμη και σε κάποιο μοντελάκι με πλούσια προσόντα το οποίο δεν διστάζει να τα προβάλλει διαρκώς για να μαζέψει συνδρομητές.

Ε λοιπόν κάνετε λάθος. Ο πιο καλοπληρωμένος YouTuber ονομάζεται Ryan, μέσα σε 12 μήνες κέρδισε περίπου 22 εκατομμύρια δολάρια, και είναι 7 χρονών!
Το κανάλι είναι το Ryan ToysReview και σε αυτό ο μικρός μαζί με τους γονείς του διασκεδάζουν δοκιμάζοντας παιχνίδια από διάφορους κατασκευαστές.


Ο μικρός Ryan ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο το 2015, όταν ήταν δηλαδή μόλις 3 χρονών και αυτή την στιγμή έχει 17 εκατομμύρια συνδρομητές οι οποίοι του έχουν δώσει περίπου 26 εκατομμύρια views στα βίντεο του.
Σύμφωνα με το Forbes το κανάλι του Ryan του έχει αποφέρει 21 εκατομμύρια δολάρια από διαφημίσεις και άλλο ένα εκατομμύριο από πληρωμένες παρουσιάσεις.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο NBC, όταν ρωτήθηκε γιατί νομίζει ότι το κανάλι του έχει τόσο μεγάλη απήχηση απάντησε «Γιατί είμαι διασκεδαστικός και αστείος!».

Τα κέρδη του μικρού φυσικά δεν σταματάνε σε διαφημίσεις και πληρωμένα θέματα καθώς αρκετές εταιρίες πληρώνουν αδρά για να έχουν το πρόσωπο του επάνω στις συσκευασίες των παιχνιδιών τους. Τα καταστήματα Walmart για παράδειγμα έχουν αποκλειστικά μια σειρά από παιχνίδια τα οποία ονομάζουν «Ryan’s World» και δεν γνωρίζουμε πόσο ακριβώς τους στοίχισε η αποκλειστικότητα αυτή (μάλλον πολλά).

Αν λοιπόν σας έχει κόψει κρύος ιδρώτας που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και θα πρέπει να αγοράσετε δώρα στα καμάρια σας απλά ηρεμήστε. Ανοίξτε την κάμερα και ποιος ξέρει; Μπορεί ο δικός σας Ryan να συγκινήσει περισσότερο τα πλήθη! Ναι ξέρουμε, για την δόξα θα το κάνετε όχι για τα 20 εκατομμύρια!

 

RYAN’S TOYREVIEW