Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the bt_plugin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα newstar ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/matrixlife.gr/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Οδηγός με Apple Vision Pro προκαλεί την αντίδραση του υπουργού μεταφορών των ΗΠΑ - Matrix Life
 

Οδηγός με Apple Vision Pro προκαλεί την αντίδραση του υπουργού μεταφορών των ΗΠΑ

7 Φεβρουαρίου, 2024

Από τότε που το Vision Pro κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, έχει εντοπιστεί σε όλα τα είδη ασυνήθιστων χώρων. Ωστόσο, αφού ένας ιδιοκτήτης εθεάθη να το φοράει ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο ένα Tesla Cybertruck, ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Pete Buttigieg εξέδωσε προειδοποίηση υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την κοινή λογική.

Σε μια ανάρτηση στο X μαζί με ένα απόσπασμα από το αρχικό βίντεο, ο Buttigieg επανέλαβε ότι “ΟΛΑ τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που είναι διαθέσιμα σήμερα απαιτούν από τον οδηγό να έχει τον έλεγχο και να είναι πλήρως αφοσιωμένος στο έργο της οδήγησης ανά πάσα στιγμή”. Ομοίως, τα ακουστικά της Apple συνοδεύονται από πολλαπλές προειδοποιήσεις που συμβουλεύουν τους χρήστες να μην τα χρησιμοποιούν ενώ “χειρίζονται κινούμενο όχημα” ή σε “οποιεσδήποτε άλλες καταστάσεις που απαιτούν προσοχή στην ασφάλεια”.

Μετά την απάντηση του υπουργού Buttigieg, ο δημιουργός του βίντεο, Dante Lentini, δήλωσε στο Gizmodo ότι το υλικό ήταν ένα “σκετς” που έγινε με φίλους και ότι τα ακουστικά φορέθηκαν μόνο για 30 έως 40 δευτερόλεπτα κατά την οδήγηση. Επιπλέον, ο Lentini λέει ότι τα πλάνα που υποδηλώνουν ότι συνελήφθη για τη φάρσα του ήταν σκηνοθετημένα. Αυτό όμως που κάνει το βίντεο ακόμη πιο ανεύθυνο είναι ότι ενώ το Cybertruck διαθέτει στάνταρ το σύστημα Autopilot της Tesla, η λειτουργία αυτή δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί για το πρώτο κύμα των οχημάτων Founder’s Edition. Αυτό σημαίνει ότι ο Lentini διέσχιζε τον αυτοκινητόδρομο φορώντας ένα ακουστικό χωρίς τη βοήθεια οποιουδήποτε προηγμένου συστήματος υποβοήθησης του οδηγού.
Αν σκεφτείτε ότι η Apple έχει προ παραγγελίες ύψους 200 χιλιάδων μονάδων καταλαβαίνετε ότι δεν θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου κάποιος οδηγός προκαλέσει ένα σοβαρό ατύχημα.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R