Η Samsung αποκαλύπτει τη λίστα των χαρακτηριστικών Galaxy AI που έρχονται σε παλαιότερα τηλέφωνα

7 Φεβρουαρίου, 2024

Όταν η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά Galaxy S24, η εταιρεία αποκάλυψε ότι ορισμένα χαρακτηριστικά του Galaxy AI θα έρθουν και σε παλαιότερα τηλέφωνα. Τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ποια ακριβώς από τα νέα εργαλεία AI θα είναι διαθέσιμα σε παλαιότερες συσκευές Samsung.

Χάρη σε μια πληροφορία του Redditor FragmentedChicken (μέσω του Mishaal Rahman), η Samsung UK φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει τουλάχιστον τέσσερα χαρακτηριστικά Galaxy AI που έρχονται σε συσκευές όπως η σειρά Galaxy S23. Αυτές περιλαμβάνουν – Circle to Search, Live Translate, Note Assist και Photo Assist.

Το Circle to Search σας επιτρέπει να κυκλώσετε, να μουτζουρώσετε ή να επιλέξετε οτιδήποτε στην οθόνη σας και να ξεκινήσετε μια αναζήτηση Google για αυτό. Το Live Translate προσφέρει μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο στις τηλεφωνικές κλήσεις. Το Note Assist σας βοηθά να δημιουργήσετε περιλήψεις AI και παρέχει αυτόματη μορφοποίηση ενώ το Photo Assist φέρνει λειτουργίες δημιουργικής επεξεργασίας στην εφαρμογή Gallery.
Η Samsung ανακοίνωσε προηγουμένως ότι τα χαρακτηριστικά AI του Galaxy S24 θα κατευθυνθούν στις σειρές Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 και Flip 5 και Galaxy Tab S9 μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024. Φυσικά αυτό θα γίνει μέσω της ενημέρωσης One UI 6.1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα της Samsung UK δεν αναφέρει αρκετά από τα άλλα χαρακτηριστικά Galaxy AI που διαθέτει η σειρά Galaxy S24. Μιλάμε φυσικά για τα Generative Wallpapers, Interpreter, Chat Assist, Transcript Assist κλπ. Δεν είναι σαφές αν η Samsung θα παραλείψει αυτές τις λειτουργίες για τα παλαιότερα τηλέφωνα Galaxy ή αν σχεδιάζει να τις παρουσιάσει κάποια στιγμή αργότερα.