Το νέο iPad Pro της Apple μπορεί να μην είναι τόσο ακριβό όσο φοβόμασταν

7 Φεβρουαρίου, 2024

Η Apple δεν κυκλοφόρησε πέρυσι ένα νέο iPad, πράγμα που σημαίνει ότι το 2024 θα είναι η χρονιά για τις δημοφιλείς ταμπλέτες. Πρόσφατα μάλιστα ακούσαμε ότι η επερχόμενη σειρά iPad Pro που πιθανότατα θα διαθέτει για πρώτη φορά οθόνες OLED, μπορεί να μην κοστίζει τόσο πολύ όσο φοβόμασταν.

Σύμφωνα με μια νέα πληροφορία από το DigiTimes, τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro δεν θα δουν δραματική αύξηση της τιμής, όπως είχε ακουστεί τον Δεκέμβριο. Προηγουμένως, είχε αναφερθεί ότι το iPad Pro 11 ιντσών του 2024 θα κόστιζε τουλάχιστον 1.500 δολάρια, ενώ το μεγάλο μοντέλο 12,9 ιντσών (το οποίο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη 13 ιντσών) θα ξεκινούσε από τα 1.800 δολάρια. Τα σημερινά μοντέλα ξεκινούν από 799 και 1.099 δολάρια αντίστοιχα για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης.

Η νέα πληροφορία λοιπόν αναφέρει ότι οι αυξήσεις των τιμών για τα φετινά μοντέλα πιθανότατα δεν θα ξεπεράσουν τα 160 δολάρια, κάτι που σίγουρα καταπίνεται λίγο πιο εύκολα.
Εκτός από OLED, τα νέα κορυφαία μοντέλα iPad Pro αναμένεται να διαθέτουν για πρώτη φορά επεξεργαστή M3. Αυτές οι αναβαθμίσεις αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τη συνολική απόδοση και την οπτική εμπειρία του iPad Pro.
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχαμε νέα από την Apple στο μέτωπο των tablet, αλλά η ημέρα που θα τα δούμε και από κοντά όπως φαίνεται δεν αργεί.