Οι πρώτες πληροφορίες για την νέα συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue!

17 Μαΐου, 2021

Το Twitter ετοιμάζει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία η οποία ονομάζεται Twitter Blue, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει μηνιαίο κόστος 3 δολαρίων!

Τα νέα έρχονται από την γνωστή ερευνήτρια εφαρμογών Jane Manchum Wong η οποία και ανέβασε πληροφορίες για την νέα αυτή υπηρεσία.

Τι πληρώνεις με 3 δολάρια τον μήνα; Μα φυσικά ξεφορτώνεσαι τις διαφημίσεις από το feed ενώ έχεις και πρόσβαση σε μια νέα λειτουργία η οποία ονομάζεται “Collections” η οποία θα σας επιτρέπει να σώζετε κάποια tweets ώστε να τα διαβάσετε κάποια άλλη στιγμή.
Επιπλέον οι συνδρομητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν την λειτουργία “Undo” με την οποία θα μπορούν να ακυρώσουν ένα tweet ακόμη και αν αυτό έχει ανέβει. Αυτό σίγουρα θα σώσει πολλούς πολιτικούς από γκάφες μιας και οι περισσότεροι είναι επιρρεπείς σε αυτές. Η Wong μάλιστα είπε για αυτή την λειτουργία ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το “Undo” από τα 5 έως και τα 30 δευτερόλεπτα, ένας χρόνος υπέρ αρκετός για να καταλάβεις την γκάφα σου.

Το Twitter δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το πότε θα γίνει διαθέσιμη η υπηρεσία αυτή, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι το απλό μιας και μιλάμε για μια κοινότητα 330 εκατομμυρίων χρηστών!