Οι πρώτες προβολές σε ανάλυση 8K ξεκίνησαν ήδη στην Ιαπωνία!

2 Δεκεμβρίου, 2018

Η Samsung ήδη έχει στην αγορά μια τηλεόραση 8K και πάμε στοίχημα ότι μόλις το ακούσατε το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε ήταν «Μα καλά, εδώ δεν υπάρχει κάτι της προκοπής σε 4Κ να δούμε, αυτοί πέρασαν στο 8Κ;»
Για να είμαστε ειλικρινείς είναι κατανοητή η απογοήτευσή σας, μιας και οι εξελίξεις στην χώρα μας δεν «καλπάζουν» όπως σε άλλες χώρες.


Πάρτε την Ιαπωνία για παράδειγμα. Με μόλις μια τηλεόραση 8Κ να κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις πρώτες επίσημες προβολές στην ανάλυση 8Κ.
Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί είναι το κλασικό sci fi αριστούργημα 2001: A Space Odyssey. Ναι καλά ακούσατε, η Warner Bros στην ουσία σκανάρισε το αυθεντικό φιλμ στην απαιτούμενη ανάλυση για να μπορέσει να ανεβάσει την ποιότητα στα επιθυμητά επίπεδα.

Όσοι λοιπόν μένουν στην Ιαπωνία, και έχουν αγοράσει ήδη την Q900 της Samsung μπορούν να υπερηφανεύονται ότι θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μια γεύση από την νέα ανάλυση.
Αν μένετε στην Ελλάδα και έχετε ήδη επενδύσει στην τηλεόραση αυτή θα πρέπει να αρκεστείτε στο upscale που μπορεί να κάνει.