Philips 328P6VUBREB, μια οθόνη για επαγγελματίες της εικόνας

19 Σεπτεμβρίου, 2018

Η MMD brand license partner για τις οθόνες Philips, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια LCD οθόνη Philips Brilliance 328P6VUBREB με ενσωματωμένο USB-C docking, ιδανική για επαγγελματίες που θέλουν να αυξήσουν την απόδοση και την παραγωγικότητά τους.

Μετά την επιτυχία του προκατόχου της, η νέα οθόνη Philips Brilliance 328P6AUBREB πάει ένα βήμα παραπέρα, με ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840×2160) για απίστευτη ακρίβεια, High Dynamic Range 600 για περισσότερο ζωντανά πολύχρωμα γραφικά, USB 3.1 για μεταφορά δεδομένων πιο γρήγορα από ποτέ, σύνδεση ethernet RJ-45 για ανώτερη ασφάλεια δεδομένων και μια σειρά από βολικά χαρακτηριστικά όπως LowBlue Mode, MultiView, και SmartErgoBase για μεγαλύτερη ευεξία και απόλαυση.

 

Συνδεσιμότητα και ποικιλία


Οι σημερινοί επαγγελματίες είναι ειδικοί στη διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών και γνωρίζουν ότι για να κάνουν την κάθε ημέρα τους όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη, πρέπει να αξιοποιούν κάθε λεπτό σωστά. Εξοπλισμένη με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών άνεσης και εξοικονόμησης χρόνου, η οθόνη Philips 328P6VUBREB είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες όλων των κλάδων. Ο ενσωματωμένος σταθμός σύνδεσης USB 3.1 τύπου C της οθόνης με παροχή ισχύος περιλαμβάνει έναν λεπτό, αναστρέψιμο σύνδεσμο USB-C για εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο, που σημαίνει ότι περιφερειακές συσκευές όπως KB, ποντίκι, και ασφαλή RJ-45 ethernet καλώδια μπορούν να συνδεθούν με ευκολία στο σταθμό σύνδεσης, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία των καλωδίων.

Οι φορητοί υπολογιστές μπορούν επίσης να συνδεθούν με ένα μόνο καλώδιο USB-C για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, ενώ οι συμβατοί φορητοί υπολογιστές μπορούν να τροφοδοτηθούν και/ή να επαναφορτιστούν. Τι θα μπορούσε να είναι πιο βολικό;

 

Γραφικά υψηλής απόδοσης


Πολλά επαγγέλματα, όπως γραφίστες, φωτογράφοι, εκδότες, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές και άλλα, βασίζονται στις οθόνες τους για ακριβή απόδοση χρωμάτων. Και σε αυτή την κατηγορία, η οθόνη Philips 328P6VUBREB πηγαίνει παραπέρα. Τα panels υψηλών αποδόσεων προσφέρουν απεικόνιση UltraClear και 4K UHD (3840 x 2160) ενώ η τεχνολογία High Dynamic Range 600 προσφέρει μία πιο πλήρη παλέτα πλούσιων χρωμάτων από ποτέ, τα οποία ενισχύονται περεταίρω με εντυπωσιακή φωτεινότητα και μεγαλύτερη απόδοση αποχρώσεων για μια σφαιρική, πιο συναρπαστική και καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Επιπλέον, η τεχνολογία Ultra Wide-Color αυτή της οθόνης εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα χρωμάτων, με αποτέλεσμα πιο ζωντανά κόκκινα, βαθύτερα μπλε, και πιο ρεαλιστικά, φυσικά πράσινα. Επιπλέον η οθόνη 10-bit παρέχει ακόμη μεγαλύτερο βάθος χρώματος, χάρη στα 1.074 δις χρώματα και την 12-bit εσωτερική επεξεργασία, τα οποία δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν μια οπτική γιορτή ομαλών, φυσικών χρωμάτων, απαλλαγμένων από διαβαθμίσεις ή χρωματικές ζώνες.

 

Άνεση και παραγωγικότητα


Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι επαγγελματίες αποκομίζουν τα μέγιστα από κάθε εργάσιμη μέρα, η οθόνη Philips 328P6VUBREB είναι πλήρως εξοπλισμένη για να παρέχει μέγιστη άνεση για μέγιστη παραγωγικότητα. Η εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης οθόνη Philips Multiview επιτρέπει την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές δίπλα-δίπλα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Είτε κάνοντας blogging στη μία οθόνη ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο στην άλλη, είτε βλέποντας ποδόσφαιρο στα αριστερά καθώς εργάζεστε στα δεξιά, είτε διαβάζοντας από έναν υπολογιστή και πληκτρολογείτε σε ένα φορητό υπολογιστή, ποτέ δεν ήταν η διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών τόσο απλή —ή τόσο ευχάριστη! Αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Η οθόνη 328P6VUBREB διαθέτει επίσης τη λειτουργία Philips LowBlue Mode, που βελτιώνει την ευεξία προστατεύοντας τα μάτια από τις δυνητικά βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος, καθώς και τη λειτουργία SmartErgoBase που προσφέρει εξαιρετικά εργονομική άνεση οθόνης, διαχείριση καλωδίων που μειώνει την ακαταστασία και μία γενικότερα πιο άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη.

Η οθόνη Philips 328P6VUBREB θα κάνει το ντεμπούτο της το Νοέμβριο 2018 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης € 639,00.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R