Ποια ψυγεία της LG είναι τα ιδανικά για τις ανάγκες σας;

20 Μαΐου, 2019

Για να επιλέξει κανείς το κατάλληλο ψυγείο για το σπίτι του, πρέπει να λάβει υπόψη του πολλούς σημαντικούς παράγοντες, όπως το μέγεθος, την εσωτερική διαρρύθμιση συντήρησης και ψύξης, την ενεργειακή απόδοση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς είναι μία από τις κύριες οικιακές συσκευές. Για αυτόν τον λόγο, η LG προτείνει τα κατάλληλα ψυγεία που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας με τις ανάγκες αποθήκευσης που χρειάζεστε και συμβάλλουν στην αισθητική του χώρου.


Συγκεκριμένα, για τους καταναλωτές που είναι λάτρεις του design και των τεχνολογικά προηγμένων χαρακτηριστικών, η απόλυτη επιλογή είναι το ψυγείο-ντουλάπα μεγάλης χωρητικότητας που συνδυάζει όλα τα παραπάνω- το LG InstaView Door-in-Door και διαθέτει την κατάψυξη αριστερά και την συντήρηση στα δεξιά. Ιδανικό για τους καταναλωτές που δε ψωνίζουν πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα με αποτέλεσμα να αγοράζουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, το ψυγείο προσφέρει πολλαπλές λειτουργικές επιλογές αποθήκευσης, όπως τον επιπλέον ειδικό χώρο για μικρά είδη, ένα αναδιπλούμενο ράφι για τα ψηλότερα αντικείμενα, καθώς και θήκες στις πόρτες του καταψύκτη για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμά του.

Ακόμη, το InstaView Door-in-Door διαθέτει μια κομψή γυάλινη οθόνη που φωτίζεται με δυο γρήγορα χτυπήματα, επιτρέποντας στον χρήστη να βλέπει το περιεχόμενο χωρίς να ανοίγει την πόρτα, μειώνοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα έως και 41% ώστε να διατηρείται το φαγητό φρέσκο για περισσότερο διάστημα.


Για όλους εκείνους που στη διατροφή τους κεντρική θέση έχουν τα φρέσκα τρόφιμα, τα φρούτα και τα λαχανικά, τότε η ιδανική επιλογή είναι η σειρά ψυγειοκαταψυκτών LG V+ η οποία προσφέρει ενεργειακή απόδοση, ευκολία, φρεσκάδα και μεγάλη χωρητικότητα. Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει ευέλικτα ράφια και ρυθμιζόμενα συρτάρια πόρτας, τα οποία μπορούν να αναδιπλωθούν, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης τροφίμων. Η τοποθέτηση της κατάψυξης στο κάτω μέρος και της συντήρησης πάνω, διευκολύνει τον χρήστη, καθώς ο θάλαμος του ψυγείου βρίσκεται στο ύψος των ματιών, έχοντας άμεση πρόσβαση στα τρόφιμα, που χρησιμοποιεί καθημερινά. Χάρη στο σύστημα ψύξης NatureFRESH, τα μοντέλα της νέας σειράς V+ εξασφαλίζουν ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο, καθώς ο ψυχρός αέρας κυκλοφορεί με την χρήση πολλαπλών αεραγωγών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έως και 76% καλύτερη κυκλοφορία του ψυχρού αέρα. Επιπλέον, το LINEARCooling διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ελαχιστοποιώντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας έως ± 0,5℃, ενώ το DoorCooling+ παρέχει αρμονική ψύξη έως και 32% ταχύτερη από το συμβατικό σύστημα ψύξης, για τα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στην πόρτα.

 


Επιπλέον, για τους καταναλωτές που διαθέτουν σχετικά μικρή κουζίνα, αλλά αναζητούν ένα ψυγείο με καινοτόμα χαρακτηριστικά και πολλές επιλογές αποθήκευσης τροφίμων, τότε μπορούν να επιλέξουν το Slim Multi Door, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και κατάψυξη στο κάτω, καθώς διακρίνεται για τις μικρές διαστάσεις του και τον κομψό σχεδιασμό του. Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, είναι το έξυπνο φίλτρο αέρα Pure N Fresh που συμβάλει στην εξουδετέρωση των οσμών και το νέο Moist Balance Crisper που σταθεροποιεί την υγρασία μέσω του κινούμενου διακόπτη, διατηρώντας τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που επιλέγει ο χρήστης.
Τέλος, τα δίπορτα ψυγεία Total No Frost με τη συντήρηση στο κάτω μέρος και την κατάψυξη πάνω, αποτελούν μια ευρύχωρη και εύχρηστη πρόταση για την αποθήκευση των τροφίμων. Διαθέτουν πολλαπλούς αεραγωγούς ψύξης και διανέμουν τον ψυχρό αέρα σε κάθε γωνία του ψυγείου, εξασφαλίζοντας κατάλληλη ψύξη όλων των τροφίμων κάθε μέρα.

Όλες οι παραπάνω επιλογές για τα LG ψυγεία διαθέτουν γραμμικό συμπιεστή inverter, ο οποίος εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια, επιτυγχάνει έως 25% λιγότερο θόρυβο από τον συμβατικό συμπιεστή και παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, καθώς συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση. Τέλος, με την εφαρμογή LG SmartThinQ, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία οποιουδήποτε ψυγείου επιλέξει, εξ αποστάσεως μέσω του smartphone του.