Πως να γίνεις ένας επιτυχημένος vlogger!

4 Μαΐου, 2018

Οι video bloggers είναι το trend της εποχής, και ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσουν και αυτοί τα δικά τους μοναδικά gadgets!

Το vlogging είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας ή δημοσιογραφίας αν θέλετε. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι μια σύνδεση στο internet και την webcam του laptop. Αυτά τουλάχιστον στα πρώτα σας βήματα, καθώς τώρα μπορείτε να κάνετε εύκολα το επόμενο βήμα, και να γίνετε ένας πραγματικός επαγγελματίας video blogger!

 

Για να κάνετε το μεγάλο βήμα στην καριέρα σας λοιπόν θα χρειαστείτε το Cutbox Studio, ένα ολοκληρωμένο σύστημα με το οποίο θα δημιουργήσετε το δικό σας τηλεοπτικό στούντιο.

 

Το πακέτο περιλαμβάνει 10μετρα καλώδια, 3 συνολικά κάμερες με δυνατότητα λήψης βίντεο full HD 1080p στα 30fps οι οποίες μπορούν να δεχτούν και εναλλακτικούς φακούς, και μια custom κονσόλα εικόνας.Με ένα ειδικό remote ή το mouse, μπορείτε να αλλάζετε κάμερα άρα και γωνία λήψης.

Οι κάμερες ενσωματώνουν και κόκκινο LED ώστε να γνωρίζετε ποια θα πρέπει να κοιτάτε, όπως ακριβώς γίνεται και στα επαγγελματικά στούντιο.

 

 

Οι λήψεις σας γράφονται μέσα στην κεντρική μονάδα (κονσόλα) σε κάρτα SD, και έτσι στο τέλος έχετε μια έτοιμη εκπομπή η οποία δεν χρειάζεται μοντάζ ή έστω χρειάζεται ιδιαίτερα λίγη επεξεργασία. Αν πάλι θέλετε να προσθέσετε εφέ, τίτλους κλπ, μέσα στην κονσόλα υπάρχουν και οι λήψεις της κάθε μια κάμερας ξεχωριστά έτσι ώστε να μοντάρετε εσείς το υλικό που θέλετε.

 

Αν το Cutbox Studio είναι αυτό που περιμένατε μπορείτε να το στηρίξετε στο Kickstarter και θα σας κοστίσει μόλις 499 δολάρια! Αρκεί βέβαια να βάλετε εσείς το monitor, το μικρόφωνο και την κάρτα μνήμης.

 

CUTBOX

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R