Royole Moon: Το δικό σας φορητό Home Theater!

7 Μαΐου, 2018

Τι θα λέγατε για το δικό σας home theater, με οθόνη 800 ιντσών και κορυφαία ποιότητα ήχου; Όχι δεν πρόκειται να πουλήσετε το εξοχικό για να το αποκτήσετε!Μια από τις πλέον ελκυστικές λειτουργίες των VR headset είναι όταν δεν λειτουργούν σαν VR! Και εξηγούμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες σε μια μεγάλη αιωρούμενη οθόνη μπροστά στα μάτια σου σαν να βρίσκεσαι στον προσωπικό σου κινηματογράφο! Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε και με ένα mobile VR headset όπως το Samsung Gear VR, ή ακόμη και το Playstation VR, αλλά η Royole είναι μια εταιρία η οποία υπόσχεται να πάει την λειτουργία αυτή σε άλλο επίπεδο.

 

Οθόνες
Οι δύο οθόνες είναι AMOLED και μπορούν να απεικονίσουν υλικό 2D και 3D με μοναδική λεπτομέρεια. Το contrast φτάνει το 10000:1 η ανάλυσή τους τα 3000 ppi ενώ ο χρόνος απόκρισης φτάνει το 0.01ms. Υπέροχη εικόνα και καθόλου lag τόσο και ταινίες όσο και σε παιχνίδια.

Το Moon είναι εξοπλισμένο με οθόνες OLED 1080p οι οποίες δίνουν στα μάτια σας την ψευδαίσθηση ότι κοιτάζουν μια γιγαντιαία οθόνη 800 ιντσών. Η μεγάλη του διαφορά σε σχέση με ένα VR headset είναι ότι το Moon είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας το οποίο διαθέτει ενσωματωμένα ακουστικά υψηλής απόδοσης αλλά και μια κεντρική μονάδα η οποία τρέχει λειτουργικό Android και φυσικά έχει την δική της μπαταρία άρα μπορείτε να το έχετε μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε.
Μέσα στην κεντρική μονάδα μπορείτε να φορτώνετε τις ταινίες σας, υπάρχει ενώ η ύπαρξη και Wi-Fi σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές streaming όπως το Netflix.

Ποιότητα
Απίθανη ποιότητα κατασκευής με πολυτελές καφέ δέρμα και χρυσές λεπτομέρειες, ένα από τα πιο όμορφα headset που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η ποιότητα κατασκευής είναι άξια θαυμασμού ειδικά στην μαύρη έκδοση του Moon με τις χρυσές λεπτομέρειες και το ποιοτικό καφέ δέρμα.
Οι οθόνες OLED προσφέρουν μοναδική ποιότητα εικόνας και απίστευτο contrast ενώ η δυνατότητα ρύθμισης των φακών σημαίνει ότι μπορείτε να φέρετε την εικόνα στα μέτρα σας ακόμη και χωρίς τα γυαλιά σας.
Η πλοήγηση στα μενού γίνεται μέσω μιας επιφάνειας αφής που υπάρχει στο δεξί ακουστικό αλλά υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης USB mouse αν σας βολεύει περισσότερο.

 

Moon OS
Το Moon έχει στην κεντρική μονάδα εγκατεστημένο Android αλλά και το δικό του interface το οποίο αποκαλεί Moon OS. Είναι ένα όμορφο και καλοσχεδιασμένο τρισδιάστατο skin με το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο, τις εγκατεστημένες εφαρμογές ή ακόμη και την πλοήγηση στο internet. Ο χειρισμός μπορεί να γίνει από την επιφάνεια αφής που υπάρχει στο δεξί ακουστική της συσκευής, αλλά είναι αλήθεια ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα, ειδικά στην εισαγωγή κάποιας διεύθυνσης στον browser. Φυσικά μπορείτε πάντα να βάλετε κάποιο mouse μέσω της θύρας USB.

Τα ενσωματωμένα ακουστικά είναι τύπου on ear για μεγαλύτερη άνεση σε πολύωρη χρήση ενώ διαθέτουν και σύστημα αποκοπής θορύβων για να μην σας αποσπάει τίποτα την προσοχή από την δράση της ταινίας. Το σύστημα αυτό μάλιστα περηφανεύεται ότι μπορεί να κόψει έως και 92% του περιβάλλοντος ήχου κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. 

Ένα σύστημα ψυχαγωγίας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει και καλή συνδεσιμότητα. Έτσι το Moon εκτός από το Wi-Fi έχει θύρες HDMI και USB ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε με την κονσόλα σας και να απολαύσετε gaming σε μια ευκρινέστατη τεράστια οθόνη.

Τέλος η Royole έφτιαξε έναν λειτουργικό και όμορφο μηχανισμό ο οποίος διπλώνει το Moon ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα ακόμη και στις πιο μικρές τσάντες.
Είναι αλήθεια ότι τα 800 ευρώ που ζητάει για να το αποκτήσετε είναι ένα υψηλό κόστος και με το ίδιο ποσό μπορείτε να αγοράσετε μια καλή 4K τηλεόραση κοντά στις 50 ίντσες.
Με το Moon όμως θα έχετε μια ακόμη μεγαλύτερη TV πάντα στην τσάντα σας, ενώ ακόμη και όταν βρίσκεστε στο σπίτι θα σας γλυτώσει από την γκρίνια της αγαπημένης σας ότι βλέπετε πάντα αυτό που θέλετε εσείς.

 

Royole.com / 799€