Summer Gadgets 2021: Τα smartwatch που χρειάζεται απελπισμένα το χέρι σου αυτό το καλοκαίρι!

23 Ιουλίου, 2021
Sandy beach ground view shot in bokeh style

Θυμάσαι τότε που ετοίμαζες βαλίτσες για διακοπές και χρειαζόσουν και ένα σακ βουαγιάζ για τα γκατζετάκια σου; Φωτογραφική, βιντεοκάμερα, GPS, το laptop με τον φορτιστή που ζύγιζε μόνος του όσο μια βαλίτσα…
Ε λοιπόν το αγαπημένο μας κινητό έστειλε όλα τα παραπάνω για συνταξιοδότηση και τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά τώρα.
Και όμως, υπάρχει ένα gadget που μπορεί οι περισσότεροι να το θεωρούσαν χαμένη υπόθεση μερικά χρόνια πριν, αλλά τώρα κοντεύει να γίνει το δεύτερο πιο απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινότητά μας. Μιλάω φυσικά για το smartwatch το οποίο έχει ανέβει σε άλλα επίπεδα χρηστικότητας. Με αυτό μπορείς να ενημερώνεσαι για μηνύματα και κλήσεις χωρίς να κουβαλάς το κινητό συνέχεια επάνω σου, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορέσεις και να απαντήσεις στις κλήσεις σου ως άλλος Τζέιμς Μπόντ στην ταινία «Επιχείρηση Κουφονήσια».
Εδώ που τα λέμε ακόμη και ο 007 θα ζήλευε τις λειτουργίες των σημερινών ρολογιών τα οποία παρακολουθούν την υγεία σου 24 ώρες το 24ωρο και σου δίνουν συμβουλές, σε γυμνάζουν, σε ψυχαγωγούν και σε βοηθούν να ξέρεις πάντα ακριβώς που βρίσκεσαι.
Επίσης έχουν και άλλη μια φανταστική λειτουργία η οποία είναι διαχρονικά χρήσιμη. Λένε την ώρα!

Στο slider που ακολουθεί το Matrix Life επέλεξε τα 4 αγαπημένα του έξυπνα ρολόγια για τις αγορές της τελευταίας στιγμής. Πρόκειται για ρολόγια που έχουμε δοκιμάσει και λατρέψαμε τους τελευταίους μήνες και σας τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
Καλές αγορές και ακόμη καλύτερες διακοπές σε όλους!

 

Slide 2
Huawei Watch 3 Series: Health & Fitness with a style

Έχει την λάμψη και την ποιότητα ενός premium αναλογικού ρολογιού, αλλά στο εσωτερικό του κρύβει ένα άρτιο τεχνολογικό gadget. Θα αναλάβει να παρακολουθήσει την υγεία αλλά και να καταγράψει τις δραστηριότητές σας αλλά ταυτόχρονα είναι και το καθημερινό σας εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης. Φυσικά είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων, άρα τέλειο και για την παραλία!

Slide 2
Realme Watch S: Προσιτή τιμή αλλά και υψηλό IQ!

Η πιστοποίηση IP68 το κάνει ένα αξεσουάρ που θα φοράς ακόμη και μέσα στην πισίνα, ενώ η κατασκευή από αλουμίνιο και Gorilla Glass εγγυάται την αντοχή αλλά και την απαραίτητη πολυτέλεια. Φυσικά διαθέτει αισθητήρα μέτρησης παλμών, μέτρηση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα και βηματομετρητή για να καταγράφεις τα πάντα για την υγεία και τις δραστηριότητες σου.

Slide 2
Honor Watch GS Pro: Το «σκληρό καρύδι» με το σοφιστικέ μυαλό!

Μπορεί να διαθέτει 14 πιστοποιήσεις στρατιωτικού επιπέδου για την αντοχή του, αλλά είναι ένα πανέξυπνο tech gadget. Παρακολουθεί την υγεία αλλά και τις δραστηριότητες, σε ενημερώνει για οτιδήποτε σημαντικό και ταυτόχρονα σου επιτρέπει να απαντάς στις τηλεφωνικές κλήσεις. Όσο για την αυτονομία του....σου φτάνουν 25 ημέρες με μια φόρτιση;

Slide 2
Xiaomi Mi Watch: Για δραστήριους και fit τύπους

Έχει νεανική σχεδίαση και λατρεύει τα sport. Μάλιστα διαθέτει 117 sport modes κάτι που εγγυάται ότι θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Φυσικά μπορεί να παρακολουθεί καρδιακούς παλμούς, ύπνο, στρες και οξυγόνο στο αίμα ενώ η μπαταρία του αντέξει 16 ημέρες με μια φόρτιση. Ακριβώς δηλαδή το χρονικό διάστημα που θα είσαι διακοπές!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow