Σύντομα θα μπορείτε να διορθώσετε μηνύματα της Google και μετά την αποστολή τους

19 Φεβρουαρίου, 2024

Ελάτε παραδεχτείτε το. Και εσείς είχατε την ατυχία να στείλετε ένα λάθος, κακό, προσβλητικό και γενικότερα περίεργο μήνυμα το οποίο θα ευχόσασταν να υπήρχε τρόπος να διορθώσετε πριν το δει ο παραλήπτης.

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος στα Μηνύματα της Google να διορθώσετε ένα λάθος μετά την αποστολή ενός μηνύματος, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με το TheSpAndroid, η Google εργάζεται πάνω σε μια λειτουργία επεξεργασίας στην εφαρμογή Μηνύματα. Η λειτουργία φαίνεται να κρύβεται μέσα στον κώδικα της τελευταίας beta έκδοσης της εφαρμογής.

Μόλις ενεργοποιηθεί, η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πατώντας παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να αλλάξετε. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εμφανίσει ένα εικονίδιο μολυβιού που ανοίγει το πλαίσιο επεξεργασίας κειμένου με την επικεφαλίδα “Επεξεργασία μηνύματος” όταν το πατήσετε.

Φαίνεται ότι η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται μηνύματα που έχουν σταλεί μέσα στα τελευταία 30 λεπτά. Οι χρήστες φέρεται επίσης να έχουν την δυνατότητα να βλέπουν το ιστορικό επεξεργασίας του μηνύματος που επεξεργάζονται.