Τα Fold και Flip ήταν μόνο η αρχή. Απολαύστε τα Flex S και Flex G της Samsung που “ψήνονται”

7 Ιανουαρίου, 2022

Η Samsung είναι ο κυρίαρχος των foldables, τουλάχιστον για την ώρα. Στην CES 2022 όμως μας έδειξε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει την κορυφή εύκολα, μιας και έχει ήδη έτοιμα τα foldables του μέλλοντος!

Τα πιο ενδιαφέροντα concept που έδειξε η Samsung είναι σίγουρα τα Flex S και Flex G, τα οποία παίρνουν το όνομά τους από τον τρόπο με τον οποίο διπλώνει η οθόνη τους.

Έτσι το Flex S είναι στην ουσία μια συσκευή η οποία διπλώνει στα τρία σαν τελικό «S». Με ανοικτή την οθόνη μετατρέπεται φυσικά σε μια μεγάλη συσκευή, ένα tablet το οποίο σίγουρα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σας μια φορητή δεύτερη οθόνη για το laptop.

Το Flex G από την άλλη μπορεί να διπλώνει την οθόνη του επίσης στα τρία, αλλά το δίπλωμα γίνεται προς τα μέσα θυμίζοντας το γράμμα G. Η συσκευή αυτή είναι σίγουρα πιο φορητή με μέγεθος που θυμίζει αρκετά το Flip, ενώ με την μέθοδο αυτή προστατεύεται πλήρως και η εύκαμπτη οθόνη.

Ουδείς γνωρίζει αν τα concept αυτά θα βρουν τον δρόμο τους για την αγορά, αλλά κάτι μας λέει ότι αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα.