Τα μεγάλα “κεφάλια” της Microsoft παίζουν με τα Surface Duo!

27 Ιουλίου, 2020

Το Surface Duo δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τα specs που έχουν διαρρεύσει, αλλά η Microsoft έχει ρίξει στην μάχη της διαφήμισης τα μεγάλα της όπλα που δεν είναι άλλα από τα στελέχη της τα οποία δεν σταματούν να ανεβάζουν teaser της νέας συσκευής!

Η μέθοδος αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και η Microsoft στην ουσία εκμεταλλεύεται τα εκατομμύρια followers που έχουν τα μεγάλα της στελέχη στα social media.

Για παράδειγμα η Liat Ben-zur, VP for Modern Life and Devices ανέβασε στο Twitter το Surface Duo να τρέχει δύο διαφορετικές εφαρμογές μαθηματικών από τις οποίες διάβαζαν τα παιδιά της. Αυτό μας δείχνει το multitasking που κάνει η νέα συσκευή στις δύο οθόνες του.

[youtube v=”3ZZ3Wmtd6yA”]

Έπειτα ακολούθησε ο Brad Anderson, CVP of Commercial Management Experiences, ο οποίος δεν διαφήμισε το Duo, αλλά το νέο του podcast The Shiproom. Βέβαια μπορεί να παρουσιάζει ένα μικρό behind the scenes του podcast, αλλά στα χέρια του κρατάει το Duo οπότε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Επόμενος «teaser» ο γνωστός Joe Belfiore ο οποίος προτίμησε να βάλει το Surface Duo στις οικογενειακές του στιγμές. Έτσι τον βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφία με την οικογένεια στην Disneyworld και μαζί με τα απαραίτητα τσαντάκια, θερμός, ομπρέλα και μπουκάλια κρατάει και ένα Surface Duo!

Το Surface Duo έχει πάρει ήδη τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς οπότε περιμένουμε και εμείς να δούμε πότε θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του.