Τα νέα ακουστικά του “The Rock” έχουν 50 ώρες αυτονομία μπαταρίας και αντέχουν τον ιδρώτα!

31 Οκτωβρίου, 2020

Η πανδημία έχει κάνει μεγάλη ζημιά στα γυμναστήρια αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να σταματήσετε να γυμνάζεστε! Για αυτό και ο γνωστός Dwayne “The Rock” Johnson αποφάσισε να παρουσιάσει σε συνεργασία με την Under Armour ένα νέο ζευγάρι ασύρματα ακουστικά για εσάς που συνεχίζετε να ιδρώνετε εν μέσω κορονοϊού!

 

Το όνομα των ακουστικών είναι σίγουρα ανάμεσα στα χειρότερα που έχουμε ακούσει ποτέ. Υπερβάλλω είπατε; Πως σας φαίνεται το “The UA Project Rock True Wireless X – Engineered by JBL” ;


Τα νέα ακουστικά βασίζονται στα πρώτα ακουστικά που είχε παρουσιάσει ο Rock μερικούς μήνες πριν (πάλι σε συνεργασία με τις Under Armour και την JBL), και μάλιστα έχουν και το ίδιο κόστος στα 200 δολάρια. Αυτή την φορά όμως προσφέρουν την διπλάσια αυτονομία μπαταρία η οποία φτάνει τις 10 ώρες με την ενσωματωμένη μπαταρία και 40 επιπλέον ώρες από την μπαταρία που έχει η αλουμινένια θήκη φορτιστής.


Τα νέα ακουστικά διαθέτουν και παθητική ακύρωση θορύβου, προδιαγραφές IPX7 για αντοχή στον ιδρώτα ενώ έχουν και τις τεχνολογίες TalkThru και Ambient Aware της JBL. Η πρώτη μειώνει την ένταση του ήχου όταν μιλάτε σε κάποιον και η δεύτερη αφήνει τους θορύβους του περιβάλλοντος να περνάνε στα αυτιά σας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τέλος κάθε ακουστικό έρχεται με 12μηνη premium συνδρομή στην εφαρμογή MapMyFitness, έτσι για να κάνετε την γυμναστική σας πιο οργανωμένη.