Τεράστια η λίστα αναμονής για το OPPO Find N και όχι, δεν είναι καθόλου περίεργο

10 Ιανουαρίου, 2022

Απίστευτος χαμός έχει γίνει με το νέο αναδιπλούμενο OPPO Find N, μιας και οι καταναλωτές προσπαθούν να μπουν σε λίστα αναμονής για να το αποκτήσουν!

Για το OPPO Find N σας έχουμε γράψει ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ, μιας και το θεωρούμε μια από τις πιο λογικές και καλές επιλογές στην κατηγορία των foldable smartphones.

Το Find N λοιπόν παρουσιάστηκε κάτι λιγότερο από έναν μήνα πριν και φυσικά εξαντλήθηκε μέσα σε μερικές μόλις ώρες.
Η συνέχεια όμως είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή καθώς τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει ήδη μια λίστα αναμονής στις προ παραγγελίες η οποία περιέχει περισσότερα από ένα εκατομμύρια ονόματα!

Ποιοι οι λόγοι όμως της τόσο μεγάλης επιτυχίας του κινητού της OPPO;
Πρώτα από όλα είναι η τιμή η οποία βρίσκεται λίγο επάνω από τα 1000 ευρώ! Αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμη και το «προσιτό» Samsung Galaxy Z Flip 3 είναι πιο ακριβό τότε είναι εύκολο να καταλάβει την τεράστια επιτυχία του OPPO.

Το μέγεθος το οποίο συνδυάζει ιδανικά την φορητότητα αλλά και την μεγάλη αναδιπλούμενη οθόνη είναι άλλος ένας σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το γεγονός ότι χάρη στον ιδιοφυή μηχανισμό αναδίπλωσης, το Find N δεν πάσχει από την γνωστή και ενοχλητική τσάκιση της οθόνης όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Σε όλα τα θετικά που διαβάσατε παραπάνω υπάρχει και ένα μεγάλο αρνητικό. Αν η OPPO δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση στην μαμά πατρίδα (Κίνα) και υπάρχει ήδη τόσο μεγάλη λίστα αναμονής…καταλαβαίνετε ότι θα περάσει καιρός μέχρι να το δούμε στις Ευρωπαϊκές αγορές. Η καλύτερη λύση είναι να προσθέσουμε και εμείς το ονοματάκι μας στην Ασιατική λίστα αναμονής λοιπόν και ο θεός βοηθός.