Θέλεις την TV φορητή ή να την ακουμπάς στον τοίχο; Η LG έχει έτοιμες τις τηλεοράσεις του μέλλοντος!

14 Δεκεμβρίου, 2021

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει για την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ειδών την CES, και ήδη έχουμε αρχίσει να ακούμε για νέα προϊόντα που θα μπορέσουμε να δούμε από κοντά.

Φυσικά την τιμητική τους έχουν οι τηλεοράσεις, με διάφορα μοντέλα OLED, Mini LED ή Micro LED να εμφανίζονται στο προσκήνιο.
Μια από τις πλέον περίεργες αλλά και εντυπωσιακές προτάσεις είναι αυτή της LG η οποία φαίνεται να έχει έτοιμη μια τηλεόραση 27 ιντσών την οποία και ονομάζει StandByME.

Η τηλεόραση αυτή ενσωματώνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και διαθέτει και το δικό της stand με ροδάκια ώστε να μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού θέλουμε.

Σύμφωνα με την LG η τηλεόραση αυτή μπορεί να λειτουργήσει έως και 3 ώρες με την μπαταρία της, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει αρκετά επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς ή τουλάχιστον δύο ταινίες (εκτός του Lord of the Rings βέβαια).

Η StandByME είναι εξοπλισμένη με μια οθόνη αφής LCD και είναι συμβατή με streaming υπηρεσίες όπως το Netflix ενώ χάρη στο NFC επιτρέπει και το streaming από κινητό ή tablet.

 

Η LG δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς έχει ακόμη μια «περίεργη» TV για την CES. Πρόκειται για την τηλεόραση Object η οποία είναι μια OLED η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ακουμπάει στον τοίχο. Στο κάτω μέρος της τηλεόρασης υπάρχει μια βάση με υφασμάτινη επένδυση η οποία φιλοξενεί στο εσωτερικό της την TV. Με λίγα λόγια με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεκοντρόλ η τηλεόραση κρύβεται μέσα στην βάση αυτή για προστασία ενώ υπάρχει και η επιλογή να εμφανίζεται μόνο ένα μικρό μέρος της τηλεόρασης για να βλέπουμε μηνύματα, την ώρα ή ακόμη και πληροφορίες για τον καιρό.

Η Object χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικό OLED Evo panel, άρα η ποιότητα εικόνας θα είναι φανταστική ενώ διαθέτει και ηχοσύστημα 4.2 με ισχύ 80Watt. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το ύφασμα της βάσης είναι δημιουργία της Kvadrat από την Δανία.