Θήκες και skins με αυθεντικά σχέδια Disney, Marvel & Star Wars στην υπηρεσία G Tattoo από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

4 Αυγούστου, 2019

Θήκες, skins και miniskins με αυθεντικά σχέδια Disney, Marvel & Star Wars φέρνει στους πελάτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποκλειστικά με την υπηρεσία G Tattoo. Οι πελάτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ μπορούν να διακοσμήσουν το smartphone ή το tablet τους με miniskin να προστατέψουν το smartphone τους με θήκη tempered glass ή TPU ή να ντύσουν το χειριστήριο και την gaming κονσόλα τους, με τους αγαπημένους τους ήρωες από τη Disney, τη Marvel & το Star Wars.

Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα ή online στο www.gtattoo.gr , οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τη θήκη ή το skin (ειδικό αυτοκόλλητο ) που επιθυμούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μοντέλα/συσκευές, σε εξαιρετική ποιότητα και σε τιμές που ξεκινούν μόλις από 2,5€. Με τις θήκες G-Tattoo, οι καταναλωτές μπορούν να προστατεύσουν την αγαπημένη τους συσκευή από φθορές και γρατζουνιές, δίνοντάς της παράλληλα ένα πρωτότυπο design με ήρωες της Disney όπως ο Mickey και η Minnie, ο Kermit του Mappet Show, η Anna και η Elsa από το Frozen, οι Πειρατές της Καραϊβικής (Pirates Of The Caribbean), αλλά και οι Darth Vader και Chewbaca από το Star Wars. Οι λάτρεις των Avengers μπορούν να αποκτήσουν θήκη με τον Spiderman, τον Captain America, τον Iron Man, τον Hulk και τον Black Panther. Με τους αγαπημένους τους ήρωες μπορούν ακόμα να ντύσουν τα χειριστήρια και τις gaming κονσόλες τους.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία G-Tattoo, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και απλά να κάνουν πιο εντυπωσιακή τη συσκευή τους, με το δικό τους ξεχωριστό στυλ.