Θήκη iPhone X για Ρώσους ολιγάρχες και κιτς πετρελαιάδες!

18 Μαΐου, 2018

 

Με 4500 δολάρια μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο οικογενειακό σεντάν, μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού (2ο χέρι), ή μια θήκη για iPhone X και αρκετούς πόντους  κακογουστιάς.

Όλοι εσείς που νομίζατε ότι 1 χιλιάρικο για το iPhone X είναι πολλά λεφτά καλά θα κάνετε να αναθεωρήσετε άμεσα.

Βλέπετε η Ρωσική Caviar, μια εταιρία που έχει γίνει γνωστή για τα αξεσουάρ της, μόλις κυκλοφόρησε μια νέα θήκη για το κινητό της Apple, η οποία μάλιστα ενσωματώνει και ηλιακούς συλλέκτες.

 

Το τι χρειάζεσαι τους ηλιακούς συλλέκτες στην Ρωσία των 3 ημερών ηλιοφάνειας τον χρόνο είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση.

Η θήκη πωλείται μαζί με το iPhone X το οποίο η εταιρία ονομάζει iPhone X Tesla, και είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με 64GB και 256GB μνήμης. Μάλιστα η μεγάλη έκδοση πωλείται 4.800$!

 

 

Για αυτά τα λεφτά παίρνετε ένα ξύλινο κουτί το οποίο περιέχει το κινητό τοποθετημένο μέσα στην θήκη του, πιστοποιητικό αυθεντικότητας ( που να πας χωρίς αυτό), φορτιστή και φυσικά ακουστικά.

Η θήκη όπως είναι αναμενόμενο μετατρέπει το slim κινητό της Apple σε ένα χρυσό μαύρο κιτς πυρότουβλο, το οποίο όμως είναι limited edition μιας και μόνο 999 κομμάτια θα κυκλοφορήσουν επίσημα.

Το target group της εταιρίας λογικά είναι οι κιτς ολιγάρχες της Ρωσίας που έχουν συνηθίσει να κάνουν μπάνιο σε χρυσές μπανιέρες και να αφοδεύουν σε λεκάνες από ελεφαντόδοντο, αλλά και Άραβες κροίσοι που κυκλοφορούν με χρυσές Mercedes και Ferrari ντυμένες με κρύσταλλα Swarovski. 

CAVIAR

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R