Τι θα λέγατε για μια ματιά στο επερχόμενο Samsung Galaxy S24;

29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η σειρά Samsung Galaxy S24 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, πιθανότατα, ενώ αν πιστέψουμε μια πρόσφατη φήμη, μπορεί να κυκλοφορήσει ήδη από τον Ιανουάριο.

Μπορεί να έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας αλλά το Samsung Galaxy S24 μόλις εμφανίστηκε σε renders τα οποία μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τον σχεδιασμό του. Αυτά τα renders (και το βίντεο που δείχνει ένα από τα renders) έρχονται ευγενική χορηγεία από το @OnLeaks σε συνεργασία με την Smartprix.


Αυτό που παρατηρήσαμε αμέσως είναι ότι οι πλευρές του τηλεφώνου θα είναι πιο επίπεδες από ό,τι στο Galaxy S23. Το Galaxy S23 προσέφερε ελαφρώς στρογγυλεμένες πλευρές γύρω-γύρω, αλλά το Galaxy S24 κάνει μια σοβαρή διαφοροποίηση.

Οι μπροστινές και πίσω πλευρές του τηλεφώνου θα είναι επίσης επίπεδες, ενώ όλα τα φυσικά κουμπιά θα βρίσκονται στη δεξιά πλευρά, όπως και η κεραία UWB (Ultra-Wideband). Στο πίσω μέρος θα περιλαμβάνονται και πάλι τρεις κάμερες οι οποίες θα είναι κάθετα ευθυγραμμισμένες στην επάνω αριστερή γωνία ενώ το φλας LED τοποθετείται λίγο χαμηλότερα, ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη κάμερα. Στην μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου είναι ορατή η selfie κάμερα η οποία είναι και πάλι στο κέντρο. Φυσικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πάχος των πλαισίων της οθόνης, αλλά κάτι μας λέει ότι θα είναι μικρότερα από αυτά του S23.

Το Samsung Galaxy S24 λέγεται ότι θα είναι ελαφρώς ψηλότερο και λιγότερο φαρδύ από τον προκάτοχό του με διαστάσεις 147 x 70,5 x 7,6 χιλιοστά. Το Galaxy S23 για να κάνετε τις συγκρίσεις σας έχει διαστάσεις 146,3 x 70,9 x 7,6 χιλιοστά. Με λίγα λόγια, το μέγεθος θα είναι σχεδόν πανομοιότυπο.

Τι γίνεται με τα χαρακτηριστικά; Λοιπόν, η πηγή αναφέρει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών Dynamic AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Θα υποστηρίζει περιεχόμενο HDR10+ και θα διαθέτει προστασία Gorilla Glass. Αναμένουμε βέβαια βελτίωση στη συνολική φωτεινότητα της οθόνης, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθεί να είναι ένα πάνελ fullHD+.

Τέλος το SoC Snapdragon 8 Gen 3 αναμένεται να τροφοδοτήσει το τηλέφωνο, αλλά μια παραλλαγή Exynos μπορεί να είναι διαθέσιμη ξανά για κάποιες αγορές.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R