Το αναδιπλούμενο Huawei Mate X επιτέλους έρχεται τον Οκτώβριο. (Αν μπορείτε να το αποκτήσετε..)

26 Σεπτεμβρίου, 2019

Και μετά το Mate 30 τι έρχεται για την Huawei; Όπως φαίνεται υπάρχει μια ακόμη εντυπωσιακή άφιξη η οποία βέβαια έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό αλλά από την μια ο Τράμπ, από την άλλη το κάζο της Samsung με το Galaxy Fold πέρασε ο καιρός.
Ναι καλά καταλάβατε, μιλάμε για το αναδιπλούμενο Mate X το οποίο μπορεί να καθυστέρησε για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω, αλλά στην ουσία κέρδισε χρόνο ώστε να δοκιμαστεί εκτενέστερα και να διορθώσει οτιδήποτε θα μπορούσε να φέρει την καταστροφή.

Η επίσημη κυκλοφορία του Mate X θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο και πραγματικά είμαστε περίεργοι να δούμε ποιες θα είναι οι διαφορές με την πρώτη έκδοση που πιάσαμε στα χέρια μας τον Φεβρουάριο στο Mobile Congress.
Τα ερωτήματα πολλά. Θα έχει τον νέο επεξεργαστή Kirin 990 ή θα παραμείνει στον 980; Ποια είναι τα σημεία τα οποία βελτίωσε η Huawei και ποιες κάμερες τελικά θα φοράει; Θα αναβαθμιστεί στις φανταστικές κάμερες του P30 Pro ή ακόμη και του Mate 30 Pro;

Το τελευταίο ερώτημα έχει να κάνει με το Google Play και τις εφαρμογές της Google αλλά νομίζουμε ότι εδώ δεν θα υπάρξει πρόβλημα μιας και η συσκευή έχει πάρει ήδη έγκριση αρκετούς μήνες πριν έρθουν σε ισχύ οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Βέβαια για τους περισσότερους από εμάς το Mate X θα παραμείνει ένα «όνειρο απατηλό» μιας και δεν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές ενώ και το κόστος του είναι απίστευτα υψηλό.