Το Fast Pair κάνει την σύνδεση των ακουστικών με την TV παιχνιδάκι

7 Μαρτίου, 2024

Η Google άρχισε την ευρύτερη διανομή του Fast Pair για τις πιο καινούργιες συσκευές Google TV. Να θυμίσουμε ότι η λειτουργία αυτή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2022, αλλά έφτασε στο Chromecast με το Google TV μόλις τον περασμένο μήνα.

Η εταιρεία ξεκίνησε λοιπόν τώρα να στέλνει το Fast Pair για όλες τις συσκευές με Google TV που λειτουργούν με Android 12. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε μια νέα Android TV της Sony ή της TCL ή ένα Android TV box που τρέχει με Android 12, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για να συνδέσετε τα συμβατά με Fast Pair ακουστικά σας γρήγορα και εύκολα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υποστηρίζουν όλα τα προϊόντα ήχου Bluetooth το Fast Pair αλλά αυτά που έχουν υποστήριξη όπως τα Pixel Buds ή το Sony WH-1000XM5, μπορούν να συνδεθούν πραγματικά άμεσα. Η Google αναφέρει ότι μπορείτε να συνδέσετε μόνο μία συσκευή κάθε φορά με την τηλεόραση Google TV χρησιμοποιώντας το Fast Pair. Η λειτουργία συσχετίζει επίσης το Bluetooth αξεσουάρ σας με το λογαριασμό σας Google, επιτρέποντάς σας να τα αντιστοιχίσετε εύκολα με άλλες συσκευές και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των συσκευών.