Το φορτηγάκι της Tesla έρχεται στις 21 Νοεμβρίου, high tech αγρότες ετοιμαστείτε!

7 Νοεμβρίου, 2019

Η Tesla τα πηγαίνει περίφημα με τα φανταστικά της ηλεκτρικά οχήματα, αλλά κάθε αμερικανική εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στην γκάμα της και ένα φορτηγάκι ή αγροτικό όπως τα αποκαλούμε στην χώρα μας. Βέβαια ένα pickup truck από την Tesla μόνο με το παραδοσιακό Datsun δεν θα μοιάζει….

Εδώ και καιρό η Tesla έχει υποσχεθεί να παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό φορτηγάκι, και όπως φαίνεται η ώρα αυτή έρχεται λίαν συντόμως. Αυτό επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρείας Elon Musk ο οποίος σε tweet ανακοίνωσε ότι η παρουσίαση του φορτηγού θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου, στο στούντιο σχεδιασμού της εταιρείας στο Λος Άντζελες στην ίδια τοποθεσία δηλαδή που βρίσκονται και τα γραφεία της SpaceX!


Στο tweet ο Musk μάλιστα λέει ότι η ημερομηνία αυτή είναι «περίεργα οικεία», συνδέοντάς την με την αρχική σκηνή του κλασικού Blade Runner η οποία είχε την ίδια ημερομηνία.

Ταιριαστό το tweet αυτό μιας και όσοι έχουν δει το Cybertruck έχουν πει ότι μοιάζει σαν να έχει βγει από τον κόσμο του Blade Runner. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το Cybertruck θα έχει 6 θέσεις και η αυτονομία του θα φτάνει τα 400 με 500 μίλια, περισσότερα δηλαδή από 800 χιλιόμετρα!
Η Tesla έχει επιβεβαιώσει επίσης ότι θα διαθέτει διπλούς ηλεκτροκινητήρες και κίνηση σε όλους τους τροχούς, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, τεράστια ροπή και αυτόνομο παρκάρισμα ακόμη και στις πιο μικρές φάρμες.