Το Galaxy S10 “κληρονομεί” λειτουργίες από το Galaxy Note 10!

25 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Samsung φέρνει μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Galaxy Note 10 στην σειρά S10. Αν λοιπόν έχετε κάποιο από τα κινητά της σειράς αυτής από εδώ και πέρα θα μπορείτε να παίζετε με το AR Doodle, να επεξεργάζεστε τα βίντεο σας αλλά και να κάνετε το κινητό σας να «λατρεύει» τα Windows!

Όλα αυτά γίνονται εφικτά με την αναβάθμιση που έχει ετοιμάσει η Samsung η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμεται στους χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με την εγκατάσταση της αναβάθμισης αυτής θα δείτε βελτιώσεις στην κάμερα του κινητού όπως για παράδειγμα το Night Mode το οποίο λειτουργεί και στην selfie κάμερα ή ακόμη και την βελτίωση της σταθεροποίησης της εικόνας στο βίντεο.
Μια ακόμη νέα λειτουργία είναι η Live focus video όπου η εγγραφή βίντεο εμπλουτίζεται με εφέ όπως blur, big circle, color point και glitch.
Με την αναβάθμιση θα μπορείτε επίσης να κάνετε μοντάζ στα βίντεο σας με την εφαρμογή της Samsung η οποία είναι προσβάσιμη και μέσα από την γκαλερί.


Φυσικά όπως αναφέραμε και παραπάνω τώρα υπάρχει και το AR Doodle με το οποίο μπορείτε να σχεδιάζετε σε πραγματικό χρόνο στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.