Το God of War έρχεται στην τηλεόραση από την Amazon

16 Δεκεμβρίου, 2022

Μετά από μήνες φημών, το Hollywood Reporter επιβεβαιώνει ότι η Amazon ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο θρυλικό παιχνίδι God of War!

Η Amazon έχει μάλιστα συγκεντρώσει εντυπωσιακά ονόματα τα οποία θα ασχοληθούν με το project αυτό όπως τους δημιουργούς του The Expanse, Hawk Ostby και Mark Fergus, τον showrunner της σειράς Wheel Of Time του Amazon, Rafe Judkins, αλλά και τον Cory Balrog της Santa Monica Studio (δημιουργικός διευθυντής του παιχνιδιού του 2018).

Το God Of War είναι επίσης ένα από τα πολλά projects βασισμένα σε παιχνίδια που επεξεργάζεται η Sony. Το πιο κοντινό σε κυκλοφορία είναι το The Last Of Us που θα κυκλοφορήσει στο HBO Max στις 15 Ιανουαρίου 2023 αλλά υπάρχουν πολλά άλλα έργα που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ότι βρίσκονται στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας Ghost Of Tsushima, καθώς και έργα για τα Horizon Zero Dawn, Gran Turismo, Bloodborne κλπ.
Για το God Of War, η Sony Pictures Television και η Amazon Studios θα συνεργαστούν με την PlayStation Productions και σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Όταν πρόκειται για παιχνίδια που μεταφέρονται στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο η ιστορία μας έχει δείξει ότι θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.
Βέβαια το The Last Of Us σίγουρα φαίνεται πολλά υποσχόμενο οπότε ευχόμαστε και αυτό να συνεχιστεί και με το God of War.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα βασιστεί στο παιχνίδι του 2018, το οποίο ήταν υποψήφιο και μάλιστα κέρδισε το βραβείο του παιχνιδιού της χρονιάς.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά. Αλλά μην περιμένετε να είναι σύντομα, λαμβάνοντας υπόψη το εύρος των τρεχόντων projects της Amazon που περιλαμβάνουν τη διασκευή των μυθιστορημάτων του The Dark Tower, μια δεύτερη σεζόν του Jack Ryan και αρκετά άλλα.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R