Το HONOR Magic6 ταξιδεύει στο διάστημα και δοκιμάζει την νέα του μπαταρία

5 Φεβρουαρίου, 2024

Τον Ιανουάριο η Honor παρουσίασε επίσημα την πολυαναμενόμενη σειρά Magic6, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και την πρωτοποριακή δεύτερη γενιά της μπαταρίας Qinghai Lake. Αυτή η τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία της μπαταρίας υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις, οι οποίες αναδείχθηκαν ιδιαίτερα σε μια πρόσφατη δοκιμή ακραίου ψύχους σε μεγάλο υψόμετρο.

Η Honor Mobile κυκλοφόρησε ένα συναρπαστικό βίντεο που παρουσιάζει το Honor Magic6 Pro να ξεκινάει ένα ταξίδι στο Διάστημα για να δοκιμάσει τις δυνατότητες της μπαταρίας. Η συσκευή ξεκίνησε την αναπαραγωγή βίντεο με 100% φόρτιση πριν ανέβει στη στρατόσφαιρα, βιώνοντας πτώση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος μέχρι και τους -18,3 βαθμούς Κελσίου.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, μετά από περισσότερες από 3 ώρες έκθεσης στις σκληρές συνθήκες του μεγάλου υψομέτρου και του ακραίου ψύχους, το Magic6 Pro κατά την προσγείωση είχε το 86% της μπαταρίας κάτι που δείχνει την ανθεκτικότητα της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Η δοκιμή όχι μόνο ανέδειξε την ικανότητα της μπαταρίας να αντέχει στο ακραίο κρύο, αλλά υπογράμμισε επίσης τη σημασία της διάρκειας ζωής της μπαταρίας κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες. Οι χρήστες της σειράς Magic6 μπορούν πλέον να είναι καθησυχασμένοι ότι τα smartphones τους που είναι εξοπλισμένα με την μπαταρία Qinghai Lake δεύτερης γενιάς δεν θα υποκύψουν σε θερμοκρασίες παγετού, παρέχοντας απρόσκοπτη εμπειρία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Αυτό που κάνει τη δεύτερη γενιά της μπαταρίας Qinghai Lake να ξεχωρίζει είναι η ενσωμάτωση ενός νέου τσιπ βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης το οποίο η εταιρεία ονομάζει E1. Επιπλέον, η Honor έχει εφαρμόσει το δικό της σύστημα διαχείρισης ενέργειας, επιτρέποντας την παρακολούθηση της τάσης σε πραγματικό χρόνο από το συγκεκριμένο τσιπ.