Το Huawei Mate 60 Pro τα βάζει με Αυτοκίνητο, Λεωφορείο, Οδοστρωτήρα και όπλο

25 Σεπτεμβρίου, 2023

Το Huawei Mate 60 Pro διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής ενώ είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό χάρη στην προστασία που έχει από το Kunlun glass 2ης γενιάς. Την ανθεκτικότητα αυτή θέλησες να δοκιμάσει ένας κινέζος YouTuber ο οποίος πήγε την δοκιμή στα άκρα!

Και όταν λέμε στα άκρα το εννοούμε, καθώς ο YouTuber αγόρασε δύο νέα Huawei Mate 60 Pro και τα δοκίμασε ενάντια σε ένα SUV, ένα λεωφορείο, έναν οδοστρωτήρα!!!, και τελείωσε την δοκιμή σε ένα πεδίο βολής όπου και πυροβόλησαν το κινητό όχι μια, αλλά δύο φορές!

Πιο αναλυτικά στο βίντεο βλέπουμε τα εξής «βασανιστήρια»

Αυτοκίνητο
Το Mate 60 Pro τοποθετήθηκε μπροστά από ένα SUV AITO M7 (βάρους άνω των 2300 kg) το οποίο και πέρασε από πάνω του. Σε αυτή την δοκιμή το Mate δεν έπαθε απολύτως τίποτα και ήταν άκρως λειτουργικό και μετά το «ατύχημα».

Λεωφορείο
Η επόμενη δοκιμή περιλαμβάνει ένα επιβατικό πούλμαν 50 θέσεων, το οποίο ζυγίζει 16 τόνους (16000kg). Για άλλη μια φορά, το Huawei Mate 60 Pro τοποθετήθηκε στον δρόμο και πατήθηκε από το λεωφορείο. Παραδόξως, η ναυαρχίδα της Huawei για άλλη μια φορά δεν παρουσίασε κανένα σημάδι εξωτερικής ζημιάς. Ωστόσο, δεν ανταποκρινόταν και η οθόνη μαύρισε. Αυτό σημαίνει ότι με ένα μικρό κόστος επισκευής το Mate θα ήταν και πάλι λειτουργικό.

Οδοστρωτήρας
Η τρίτη κατά σειρά δοκιμή είναι και η πιο καταστροφική καθώς το Mate 60 Pro προσπάθησε να τα βάλει με έναν οδοστρωτήρα βάρους 22 τόνων (22000KG). Εδώ το Mate 60 Pro βρήκε τον μάστορά του. Και εδώ όμως η πλάτη της συσκευής έμεινε σε αναπάντεχα καλή κατάσταση.

Όπλο
Ώρα για την τέταρτη και τελευταία δοκιμή για το Mate το οποίο φαίνεται να έχει beef με ένα ημιαυτόματο πιστόλι Beretta Type 97 με σφαίρες διαμετρήματος .22. Η πρώτη βολή στο κάτω μέρος του τηλεφώνου βρίσκει την μπαταρία λιθίου ενώ η δεύτερη βολή στο κέντρο του τηλεφώνου καταστρέφει την οθόνη. Η τρίτη βολή ανοίγει επίσης μια τρύπα στο κινητό. Ουδείς περίμενε φυσικά να αντέξει πυροβολισμούς το Mate, αλλά είπαμε ο YouTuber τράβηξε την δοκιμή στα άκρα!

Αξίζει να δείτε το βίντεο ακόμη και αν δεν καταλάβετε τίποτα καθώς είναι στα κινεζικά. Η εικόνα τα λέει όλα!