Το Huawei P30 Lite θολώνει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην μεσαία και την υψηλή κατηγορία με την τριπλή κάμερα Leica

5 Μαρτίου, 2019

Η Huawei ετοιμάζεται για την παρουσίαση της ανοιξιάτικης «κολεξιόν», η οποία όπως φαίνεται θα είναι πολυπληθέστερη και πιο δυνατή από ποτέ. Το ενδιαφέρον μάλιστα θα είναι να δούμε και την τιμολόγηση που θα έχουν οι νέες συσκευές καθώς κάτι μας λέει ότι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις κατηγορίες αυτή την φορά θα είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτη. ,
Πάρτε για παράδειγμα το P30 Lite το οποίο πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του για τις απαραίτητες άδειες στην κινεζική αρχή τηλεπικοινωνιών την TENAA.
Παραδοσιακά οι Lite εκδόσεις της Huawei για να κρατήσουν χαμηλά το κόστος έκαναν οικονομία σε διάφορους τομείς με κυριότερο όλων τις κάμερες. Στο P30 Lite όμως βλέπουμε μια συσκευή με τριπλή κάμερα, τον ίδιο αριθμό δηλαδή που περιμένουμε και από τα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς.


Ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι η τριπλή κύρια κάμερα και σε αυτό το μοντέλο έχει δεχτεί τις «περιποιήσεις» της Leica κάτι που είναι σίγουρο ότι θα κάνει την διαφορά τόσο στην ποιότητα εικόνας όσο και στο μυαλό των καταναλωτών όταν έρθει η στιγμή να επιλέξουν συσκευή της μεσαίας κατηγορίας. Το Huawei P30 Lite όμως εντυπωσιάζει και με τα υπόλοιπα specs τα οποία περιλαμβάνουν μια οθόνη 6.15 ιντσών ανάλυσης FHD+ με waterdrop notch και επεξεργαστή Kirin 700 ο οποίος θα προσφέρει ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις και τις απαιτήσεις σε ενέργεια από την μπαταρία των 3240mAh.

 

ΠΗΓΗ