Το Huawei P60 θα έχει οθόνη νέας τεχνολογίας χωρίς πλαίσια

4 Νοεμβρίου, 2022

Το “next big thing” στα κινητά είναι το πολυαναμενόμενο Huawei P60. Πρόσφατα, η κωδική ονομασία του τηλεφώνου διέρρευσε στο διαδίκτυο και θα είναι Mona Lisa.

Σύμφωνα με τον tipster του Weibo, @fixfocusdigital, η Huaxing Optoelectronics κυκλοφόρησε μια τεχνολογία οθόνης που ονομάζεται “Equal Gaussian Four Curved Surfaces” τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Οι τέσσερις γωνίες είναι σχεδόν σφαιρικές και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο. Αυτή την οθόνη φαίνεται ότι έχει επιλέξει η Huawei για το P60 και σίγουρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σειρά P60 θα έρθει με πολλές αναβαθμίσεις. Για παράδειγμα, αναμένεται να είναι εξοπλισμένη με κάμερα μεταβλητού διαφράγματος, όπως και το Mate 50, ενώ ακούγεται ότι θα ενσωματώνει και έναν εντελώς νέο αισθητήρα.
Κάτι μας λέει ότι για το φωτογραφικό της κινητό η Huawei θα έχει και αρκετές άλλες εκπλήξεις, αλλά θα κάνουμε υπομονή μέχρι να αρχίσουν οι «σοβαρές» διαρροές.

Επιπλέον, το P60 θα εξακολουθήσει να μην διαθέτει 5G (αδιάφορο κατά την γνώμη μας), αλλά η σειρά P60 θα είναι εξοπλισμένη με τη ναυαρχίδα της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen2. Άρα οι επιδόσεις θα είναι εγγυημένες.