Το iPhone Pro Max γίνεται Ultra, και η οθόνη του ανεβαίνει στις 6,9 ίντσες

23 Μαΐου, 2023

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη σειρά iPhone 15, αλλά το κορυφαίο μοντέλο της σειράς iPhone 16, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, μόλις διέρρευσε!

Φαίνεται ότι η Apple σχεδιάζει να κάνει και κάποιες αλλαγές στις ονομασίες των συσκευών. Έτσι για την σειρά 15 το κορυφαίο μοντέλο θα είναι το iPhone 15 Pro Max αλλά από του χρόνου το κορυφαίο κινητό της Apple θα ονομάζεται iPhone 16 Ultra.


Αυτό σημαίνει ότι φέτος μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα δούμε την Apple να χρησιμοποιεί το branding Pro Max. Όποιο και αν είναι το όνομα πάντως, η πιο σημαντική διαρροή εδώ είναι αυτή των CAD renders του επερχόμενου τηλεφώνου. Η διαρροή μας δίνει μόνο τις λεπτομέρειες της οθόνης του λεγόμενου iPhone 16 Ultra. Φαίνεται ότι η Apple κάνει την οθόνη σημαντικά ψηλότερη στις 6,9 ίντσες σε σύγκριση με την οθόνη 6,7 ιντσών του επερχόμενου iPhone 15 Pro Max. Στην εικόνα που βλέπετε η σύγκριση των δυο κινητών είναι αποκαλυπτική. Εκτός από ψηλότερο, φαίνεται ότι το iPhone 16 Ultra θα είναι επίσης λίγο πιο φαρδύ από το αντίστοιχο φετινό του μοντέλο. Το μικρότερο μοντέλο iPhone 16 Pro αναμένεται επίσης να μεγαλώσει στις 6,3 ίντσες. Το σημερινό iPhone 14 Pro έχει οθόνη 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro αναμένεται να παραμείνει στις ίδιες διαστάσεις.

Ενώ όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε τι θα κάνει η Apple το επόμενο έτος. Έτσι κάποιες αλλαγές ίσως να είναι αναμενόμενες.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R