Το Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία All-in-One Desktop

4 Οκτωβρίου, 2023

Συνδυασμός premium οθόνης, αξιόπιστης απόδοσης και έξυπνων χαρακτηριστικών, ιδανικών ακόμα και για τον πιο απαιτητικό σύγχρονο χώρο εργασίας

Η Lenovo παρουσιάζει το ThinkCentre M90a Pro Gen 4, αλλάζοντας τα δεδομένα στα επαγγελματικά all-in-one (AIO) desktop. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων χώρων εργασίας και των δημιουργών περιεχομένου, αυτός ο ισχυρός υπολογιστής Windows 11 εντυπωσιάζει με την τεράστια QHD 27 ιντσών οθόνη του, ενώ είναι εξοπλισμένος με έξυπνες λειτουργίες που ενισχύουν τη συνδεσιμότητα, την ασφάλεια και τη χρηστικότητα.

«Οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν περισσότερα από υπολογιστές υψηλής απόδοσης. Χρειάζονται έξυπνες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις που να προσφέρουν την δυνατότητα δημιουργίας οικοσυστημάτων πολλαπλών συσκευών», δήλωσε ο Sanjeev Menon, vice president and general manager, Worldwide Desktop Business στο Intelligent Devices Group της Lenovo «Στο εξελισσόμενο υβριδικό περιβάλλον, οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν κατά μέσο όρο 2,5 συσκευές1 , ενώ ζητούν να τους παρέχονται τόσο επιτραπέζιοι όσο και φορητοί υπολογιστές για να είναι πιο παραγωγικοί2. Το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 της Lenovo είναι η απάντηση για τις επιχειρήσεις που αποζητούν να κάνουν τους χώρους εργασίας τους πιο ευέλικτους και παραγωγικούς».

Δύναμη για την παραγωγή αποτελεσμάτων
Το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 προσφέρει απόδοση όταν απαιτείται, αλλά και επεκτασιμότητα και αποτελέσματα όταν τα χρειάζεστε. Είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση –με τεχνολογία αιχμής που περιλαμβάνει Intel® vPro® Enterprise με επεξεργαστές Intel Core™ i9 έως και 13ης γενιάς, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU και έως 64 GB μνήμης DDR5. Για να διατηρείται το σύστημα βελτιστοποιημένο, το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 είναι εξοπλισμένο με Energy Performance Optimizer, το οποίο χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για την ταξινόμηση εργασιών και την ενίσχυση της απόδοσης.

Το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 επιτρέπει την εξαιρετικά γρήγορη κοινή χρήση αρχείων μέσω του Thunderbolt 4 που είναι ικανό να φτάσει ταχύτητες έως και 40 Gbps και να κάνει παιχνιδάκι τη μεταφορά βίντεο και τεράστιων αρχείων3. Για επαγγελματίες που απαιτούν ακόμη περισσότερα, η επιφάνεια εργασίας AIO μπορεί να υποστηρίξει επιπλέον οθόνη 8K ή δύο οθόνες 4K, μπορεί να εξοπλιστεί με εξωτερικές GPU και μονάδες αποθήκευσης, ενώ παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει ως οθόνη όταν συνδέεται με άλλες συσκευές.

Εξαιρετική ακρίβεια & καταπληκτικό design
Μεγαλύτερο δεν σημαίνει πάντα καλύτερο, αλλά το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 αποτελεί την εξαίρεση. Με οθόνη QHD 27 ιντσών ικανή να δείξει ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, το AIO λάμπει στα 350 nits και έχει βαθμολογία sRGB 99%, έτσι ώστε να προβάλλει με ακρίβεια την έμπνευση και το όραμα των δημιουργών.

Κάθε συσκευή είναι βαθμονομημένη για να διασφαλίσει ότι η εικόνα είναι πανομοιότυπη σε κάθε ThinkCentre M90a Pro Gen 4. Αλλά το AIO δεν εστιάζει μόνο στη δουλειά των δημιουργών, αλλά και στην ευημερία τους. Το premium AIO είναι πιστοποιημένο για Eyesafe 2.0 και Flicker Free από την TÜV Rheinland και διαθέτει ενσωματωμένη στο hardware του την τεχνολογία Natural Low Blue Light, για μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Απλοποιημένη συνδεσιμότητα για πολλαπλές συσκευές
Οι σύγχρονοι οργανισμοί απαιτούν συνεργασία μεταξύ τμημάτων και συσκευών και το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 είναι η απόλυτη λύση για τη δημιουργία υβριδικών οικοσυστημάτων. Εκτός από τη θύρα Thunderbolt 4, το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 προσφέρει επίσης μια προαιρετική θύρα Thunderbolt 3, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την οθόνη ως Thunderbolt display, μέσω του καλωδίου USB-C® που περιλαμβάνεται. Με αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται έναν δεύτερο M.2 SSD σε laptop ή desktop, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων υψηλής ταχύτητας. Το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 διαθέτει εφεδρική και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με άλλα laptop ή desktop, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επέκταση σε φορητές συσκευές. Οι χρήστες Lenovo ThinkPhone της Motorola και επιλεγμένων smartphone της Motorola μπορούν να συνδεθούν στο AIO μέσω εφαρμογής, αποκτώντας τη δυνατότητα αντιγραφής, επικόλλησης και μεταφοράς αρχείων μεταξύ του τηλεφώνου και της επιφάνειας εργασίας, καθώς και ροής εφαρμογών. Παράλληλα, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα απάντησης σε μηνύματα και παρακολούθηση ειδοποιήσεων, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους.

«Η ικανότητα να διαχειρίζεται με ευκολία οποιαδήποτε εργασία, καθώς και η δυνατότητά του να γίνεται κόμβος σε πολλές συσκευές, καθιστά το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 την ιδανική επιλογή για ένα υβριδικό εργατικό δυναμικό», πρόσθεσε ο Menon. «Ένας σχεδιαστής μπορεί τώρα να καταγράφει τις ιδέες του στο τηλέφωνό του σε μια καφετέρια, να δημιουργεί και να σχεδιάζει στο laptop του στο σπίτι και να προσθέτει τις τελευταίες πινελιές την επόμενη μέρα στη δουλειά, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο του».

Σχεδιασμένο για τον σύγχρονο επαγγελματία
Το απόρρητο, η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι απαραίτητα για τον σύγχρονο επαγγελματία και το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 συνδυάζει άψογα hardware & software για να προσφέρει στους χρήστες απόλυτη ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης, ανίχνευσης ανθρώπινης παρουσίας (HPD) επόμενης γενιάς με αισθητήρα ραντάρ και κάμερα RGB-IR, το AIO φέρνει την ασφάλεια στο επόμενο επίπεδο μέσω του zero-touch login, που θολώνει αυτόματα την οθόνη σας όταν κάποιος βρίσκεται πίσω σας.

Εκτός από την απόλυτη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 μέσω του TPM 2.0 chip, προσφέρει ακόμα πιο ασφαλή κρυπτογράφηση, ενώ διαθέτει ThinkShield για προστασία δεδομένων και μπορεί να αποκλείσει επικίνδυνες συσκευές αποθήκευσης USB με το Smart USB Protection. Το AIO είναι επίσης ελεγμένο για ανθεκτικότητα και αξιοπιστία με Mil SPEC5 και διαθέτει πιστοποίηση UL Anti-Dust. Για να διατηρηθεί η απόδοση και η ασφάλεια του ThinkCentre M90a Pro Gen 4 καθώς και άλλων συσκευών του στόλου, το Lenovo Device Manager είναι το προτιμώμενο εργαλείο διαχείρισης για όλους τους χρήστες. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί απρόσκοπτα με τα Windows 11 και άλλα λειτουργικά συστήματα, το Lenovo Device Manager είναι μια ευέλικτη, επεκτάσιμη, zero-touch λύση- βασισμένη στο cloud- που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να διαμορφώνουν στοιχεία σε όλες τις συσκευές. Το Lenovo Device Manager εργάζεται για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της συσκευής, την παρακολούθηση της συνδεσιμότητας συσκευών, την παρακολούθηση αλλαγών hardware & software και πολλά άλλα.

Έξυπνος Σχεδιασμός
Το ThinkCentre M90a Pro Gen 4 διαθέτει πολλά στοιχεία σχεδίασης που προάγουν τον εξορθολογισμό των χώρων εργασίας και τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη, που περιλαμβάνουν ειδικό docking station για smartphone, ενσωματωμένη βάση διαχείρισης καλωδίων και On-Screen Display joystick για εύκολη επιλογή μενού. Για τους επαγγελματίες που επιδιώκουν να ενισχύσουν περαιτέρω την παραγωγικότητα του συστήματός τους, η Lenovo προσφέρει μια επιλογή αξεσουάρ (πωλούνται χωριστά), που περιλαμβάνουν Conference Call Base με μικρόφωνα τετραπλής διάταξης για λήψη σε μακρινό πεδίο 360 μοιρών, καθώς και τέσσερα ηχεία Harman® για κρυστάλλινο ήχο.

Πιστοποιημένο για Microsoft Teams, το Conference Call Base συνδέεται με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα στάνταρ USB Type-C, είναι συντονισμένο για την ανθρώπινη φωνή και διαθέτει ΑI ακύρωση ήχου και θορύβων.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R