Το μεγαλύτερο Πλαίσιο superstore είναι εδώ! Ένας νέος κόσμος τεχνολογίας άνοιξε τις πύλες του στον Ρέντη

5 Ιουλίου, 2019

Το μεγαλύτερο ΠΛΑΙΣΙΟ superstore στην Ελλάδα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους με Λευκές Συσκευές, πρεσβεύει μια ολοκληρωμένη εμπειρία Modern living για τον καταναλωτή.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου των εγκαινίων (27-29/06), οι πάνω από 6.000 επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ολοκαίνουργιο κατάστημα, να γνωρίσουν από κοντά 6 πρωτοποριακά “experience points” και να ανακαλύψουν απίθανες προσφορές, μοναδικά events με special καλεσμένους και πολλές ακόμα εκπλήξεις τεχνολογίας.
Δοκίμασαν κορυφαίες γαστρονομικές δημιουργίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Live-cooking από τον σεφ Πέτρο Συρίγο, τέσταραν τις φωτογραφικές μηχανές σε συνθήκες χρήσης, έζησαν την μοναδική εμπειρία του Smart Home και μπήκαν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μέσα από μία διαφορετική ποδηλατική βόλτα.

Παράλληλα, απόλαυσαν διαδραστικές στιγμές gaming και ασχολήθηκαν με δημιουργικές δραστηριότητες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος.
Η αρχή έγινε την Τετάρτη 26/06 μέσα από ένα εντυπωσιακό VIP event, με πάνω από 700 καλεσμένους, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να ζήσουν από κοντά μία νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία καταστήματος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα εδέσματα και signature cocktails υπό τους μουσικούς ρυθμούς του DJ Momo, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων.

Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε και το επόμενο τριήμερο με αποκλειστικές προσφορές σε λευκές συσκευές και άλλα προϊόντα τεχνολογίας, καθώς και 11 μοναδικά events με special καλεσμένους από τον χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle.
Οι γνωστοί YouTubers Αλέξανδρος Κοψιάλης & Ami Yiami φωτογραφήθηκαν με τους φαν τους και κλήρωσαν special δώρα τεχνολογίας! Eπίσης, κατά τη διάρκεια των live cooking events ο διακεκριμένος σεφ Πέτρος Συρίγος επιμελήθηκε για τον κόσμο που βρέθηκε στο κατάστημα, μοναδικά πιάτα και ξεχωριστές συνταγές. Παράλληλα οι γνωστοί gamers & YouTubers “Tech it Serious” προκάλεσαν το κοινό σ’ ένα συγκλονιστικό Fifa 1Vs1 υπό τους ρυθμούς του Greek Otaku Radio με παρουσιαστή τον Τάσο Νταπαντά. Τέλος, τa “Robot Summer Challenges” workshops από την ομάδα Μathisis και τα corners παιδικών παιχνιδιών με καθημερινές δημιουργικές δραστηριότητες έκλεψαν τις εντυπώσεις και μαγνήτισαν την προσοχή μικρών και μεγάλων.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R