Το Meizu 21 θα έχει το πιο μικρό πλαίσιο οθόνης που έχεις δει

13 Νοεμβρίου, 2023

Η Meizu Technology δείχνει πιο ενεργητική από ποτέ, μετά από μια κάπως «μουδιασμένη» παρουσία τα τελευταία χρόνια. Τώρα λοιπόν ξεκίνησε τα teaser για την επερχόμενη σειρά Meizu 21 η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 15 Νοεμβρίου.

Μάλιστα η εταιρεία μας δείχνει και ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νέου της κινητού που δεν είναι άλλο από το ιδιαίτερα στενό πλαίσιο της οθόνης το οποίο φτάνει τα μόλις 1,74 χιλιοστά!

Το πλάτος αυτό είναι μάλλον παγκόσμιο ρεκόρ και μια σοβαρή βελτίωση σε σχέση με το πλαίσιο του Meizu 20 το οποίο ήταν 2,50mm. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω την πρόοδο που έχουν κάνει οι ναυαρχίδες της Meizu τα τελευταία χρόνια.

Η νέα σειρά Meizu 21 αναμένεται να φέρει αρκετές βελτιώσεις, αλλά η σχεδίαση βλέπουμε ότι παραμένει η γνωστή επίπεδη, με την τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη. Η κύρια κάμερα αναμένεται να έχει έναν ανταγωνιστικό αισθητήρα 50MP ενώ γνωρίζουν ότι θα υπάρχει και τηλεφακός. Το αν θα είναι περισκοπικός αυτό δεν το γνωρίζουμε.