Το Moto Edge 50 Pro είναι το πρώτο κινητό με πιστοποίηση Pantone σε κάμερα και οθόνη

4 Απριλίου, 2024

Το πολυαναμενόμενο Moto Edge 50 Pro παρουσιάστηκε στην Ινδία και είναι ένα κινητό το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για τις δυνατότητες παραμετροποίησης που φέρνει αλλά και το πιστοποιημένο σύστημα απεικόνισης και οθόνης από τον Pantone!

Η πρόσοψη του Moto Edge 50 Pro διαθέτει μια κυρτή οθόνη OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 1220p, βάθος χρώματος 10 bit, υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης έως 144 Hz, μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nits και υποστήριξη HDR10+.

Οι υπεύθυνοι της Motorola ισχυρίζονται ότι η οθόνη του νέου smartphone έχει πιστοποιηθεί από την Pantone και πληροί τα πρότυπα αξιολόγησης και διαβάθμισης της Pantone, αναπαράγοντας με ακρίβεια τα χρώματα από τον κατάλογο χρωμάτων της.
Επιπλέον, οι φακοί της κάμερας του Edge 50 Pro είναι επίσης πιστοποιημένοι από την Pantone, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι εικόνες που καταγράφονται από την κάμερα της συσκευής και εμφανίζονται στην οθόνη αντιπροσωπεύουν πραγματικά το ευρύ φάσμα των πραγματικών χρωμάτων του ανθρώπινου δέρματος.

Όσον αφορά το σύστημα κάμερας, το Moto Edge 50 Pro διαθέτει τριπλή κάμερα η οποία αποτελείται από κύριο αισθητήρα 50-megapixel f/1.4, τηλεφακό 10-megapixel 3x (υβριδικό ζουμ 30x) και μιας κάμερα macro 13-megapixel υπερ-ευρείας γωνίας 120°.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen3, πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, NFC και στερεοφωνικά ηχεία με ήχο spatial και high resolution. Διαθέτει μπαταρία 4.500mAh, φόρτιση 125W, ασύρματη φόρτιση 50W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W. Παραδόξως, η βασική έκδοση αποθήκευσης συνοδεύεται από φορτιστή 68W, ενώ η έκδοση με την υψηλότερη μνήμη περιλαμβάνει φορτιστή 125W μέσα στο κουτί.
Το Moto Edge 50 Pro μοιάζει ως μια άκρως ενδιαφέρουσα προσθήκη στην μεσαία κατηγορία, και περιμένουμε να το δούμε από κοντά για να το αξιολογήσουμε.

Πηγή